• Home
  • 9
  • Haartransplantatie in Rotterdam

Haartransplantatie Rotterdam

Op zoek naar een haarkliniek nabij Rotterdam?

Niet alleen u bent op zoek naar een haarkliniek die het beste past bij de wensen die u heeft voor het uitvoeren van een geslaagde haartransplantatie. Want als we kijken naar algemene zoekopdrachten op Google dan zien we diverse vragen die leven bij geïnteresseerden, zoals: “Beste haartransplantatiekliniek”, “haartransplantatie Rotterdam”, Haartransplantatie zonder scheren”, of “Welke haartransplantatiekliniek heeft de beste resultaten”. 

De vragen zijn begrijpelijk en Hairtec Haarkliniek heeft voor u het antwoord: een haartransplantatiekliniek dicht nabij Rotterdam.

Wij zijn gespecialiseerd in Saffier FUE en de DHI methode (ook wel de ongeschoren methode of haarsparende haartransplantatie genoemd) en met beide technieken behalen wij uitstekende resultaten zoals u terug kunt vinden op onze “voor en na” pagina. 

 

Wat is de beste haartransplantatie methode?

Ons team is gespecialiseerd in Saffier FUE en DHI, wat ook wel de haarsparende of ongeschoren methode wordt genoemd en steeds populairder wordt in Nederland. Het eindresultaat van uw haartransplantatie is daarbij een succes voor ons samen.

De beste haartransplantatie methode voor u hangt grotendeels af van uw huidige haarsituatie. Alle haartransplantatie methoden zijn erop gericht om u weer de volle bos haar en uw zelfvertrouwen te geven.

De oude FUT haartransplantatie aanpak houdt in dat de chirurg een strook donorhuid neemt en daar vervolgens de haarzakjes uit haalt. Omdat het grote littekens achterlaat, wordt deze vorm van haartransplantatie niet door Hairtec Haarkliniek uitgevoerd. Bij de FUE haartransplantatie-methode worden de haarzakjes apart geëxtraheerd met een chirurgisch boortje met holle naald. Daarom is FUE een zachtere en effectievere haartransplantatie variant, die nagenoeg geen littekens achterlaat en een kortere herstelperiode heeft. Zeker met de zeer scherpe Saffier-mesjes zien we een nog mooier resultaat, wat de doorslag heeft gegeven om alleen voor dit materiaal te kiezen bij onze behandelingen.

FUE of DHI?

Wij bieden binnen Hairtec beide behandelmethoden aan. Aangezien haartransplantatie een zeer persoonlijke behandeling is, wordt aangenomen dat de haartransplantatie techniek die het meest aan de verwachtingen van de patiënt voldoet, de beste resultaten oplevert. Hieronder een opsomming van beide methoden ter vergelijking:

  • De FUE haartransplantatie methode is ideaal voor het afdekken van grotere oppervlakken, terwijl de DHI methode een betere mogelijkheid biedt om een ​​hogere haardichtheid te bereiken.
  • De FUE haartransplantatie methode vereist dat patiënten hun hoofd volledig geschoren hebben voorafgaand aan de procedure, terwijl de DHI methode vaak vereist dat alleen het donorgebied wordt geschoren. Dit biedt een aanzienlijk voordeel voor patiënten die een representatief kapsel willen behouden. We zien daarom ook vaak dat mensen met een representatief beroep en vrouwelijke patiënten kiezen voor de DHI haartransplantatie methode.


Samenvattend

Bij Hairtec Haarkliniek, dat in Delft en daarmee nabij Rotterdam is gelegen, kunnen onze specialisten u helpen bij uw haarwens. Daarnaast bieden wij verschillende soorten haarboosters aan en zijn we gespecialiseerd in XL Hair en de Receptorbehandeling. Wilt u meer weten over de verschillende soorten behandelingen die wij aanbieden, plan vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek met ons in.

Haartransplantatie in Rotterdam

Ervaart u de frustrerende effecten van haarverlies in de regio Rotterdam? Hairtec Haarkliniek biedt de perfecte oplossing met onze state-of-the-art haartransplantatie behandelingen in Rotterdam. Als toonaangevende kliniek in de regio staan we garant voor de meest natuurlijke en blijvende resultaten. Ontdek hoe een haartransplantatie in Rotterdam uw zelfvertrouwen en uitstraling kan herstellen.

Dé specialist bij u in de buurt

Bij Hairtec begrijpen we dat haarverlies een gevoelige kwestie is. Daarom bieden we persoonlijke begeleiding van begin tot eind in onze kliniek in hartje Rotterdam. Ons ervaren team van haartransplantatie specialisten luistert zorgvuldig naar uw wensen en bekommernissen tijdens een uitgebreid intakegesprek. Zo stellen we een volledig op maat gemaakt behandelplan op dat aansluit bij uw specifieke situatie en doelen.

Na dit voortraject ondergaat u de haartransplantatie zelf in onze state-of-the-art operatiekamers. Hier passen onze experts de nieuwste methoden toe, zoals de revolutionaire DHI (Direct Hair Implantation) techniek. Met minimale schade en nauwkeurige plaatsing van elke graft bereiken we de meest natuurlijke resultaten.

Haartransplantatie kosten Rotterdam

De kosten van een haartransplantatie in Rotterdam zijn afhankelijk van uw specifieke behandelplan. Factoren zoals de grootte van het behandelingsgebied en het benodigde aantal grafts bepalen de definitieve haartransplantatie prijzen. Omdat we naar volledig maatwerk streven, bespreken we een gedetailleerde kostenbegroting tijdens uw intakegesprek.

Hoewel een haartransplantatie een behoorlijke uitgave is, biedt deze permanente oplossing een ongekende waarde. Vele klanten ervaren een enorme boost in hun zelfvertrouwen na jarenlang de effecten van haarverlies te ervaren. Investeer in uzelf en geniet van de vrijheid van een natuurlijke, volle haardos.

“Het resultaat is geweldig wat mij betreft en ik had nooit verwacht dat het zo mooi zou worden. Ik zeg altijd tegen iedereen, dit is mijn beste investering “qua uiterlijk” in mijzelf ooit. Ik kan daarom iedereen aanraden, mocht je nog enige twijfels hebben over een haartransplantatie, contact op te nemen met Hairtec.” – Mike Meere

Deskundige nazorg bij Rotterdam haartransplantatie

Bij Hairtec stopt onze begeleiding niet na uw haartransplantatie in Rotterdam. In de weken en maanden na uw behandeling monitoren we nauwlettend de genezing volgens ons uitgebreide nazorgprotocol. Onze specialisten geven u persoonlijk advies over haarverzorging en behandelen eventuele vragen of obstakels.

Na ongeveer 6 tot 9 maanden zult u de eerste resultaten van uw nieuwe haardos zien. Het kan 12 tot 18 maanden duren voordat het volledig eindresultaat bereikt is. Door onze voorlichting weet u precies wat u kunt verwachten en wanneer. Zo heeft u het volste vertrouwen in het eindresultaat van uw Rotterdam haartransplantatie.

Begin vandaag aan uw haartransformatie

Laat haarverlies niet langer uw zelfverzekerdheid ondermijnen. Neem de eerste stap naar vollere haarpracht en boek een intakegesprek voor een haartransplantatie in Rotterdam bij Hairtec Haarkliniek. Onze specialisten staan voor u klaar om een behandelplan op maat samen te stellen. Het haar van uw dromen is bij ons in vertrouwde Rotterdamse handen!

dhi-behandeling-box
saffier-fue-behandeling-box
receptorbehandeling-box

Veelgestelde vragen