• Home
  • 9
  • Haartransplantatie in Rotterdam

Haartransplantatie Rotterdam

Op zoek naar een haarkliniek nabij Rotterdam?

Niet alleen u bent op zoek naar een haarkliniek die het beste past bij de wensen die u heeft voor het uitvoeren van een geslaagde haartransplantatie. Want als we kijken naar algemene zoekopdrachten op Google dan zien we diverse vragen die leven bij geïnteresseerden, zoals: “Beste haartransplantatiekliniek”, “haartransplantatie Rotterdam”, Haartransplantatie zonder scheren”, of “Welke haartransplantatiekliniek heeft de beste resultaten”. 

De vragen zijn begrijpelijk en Hairtec Haarkliniek heeft voor u het antwoord: een haartransplantatiekliniek dicht nabij Rotterdam.

Wij zijn gespecialiseerd in Saffier FUE en de DHI methode (ook wel de ongeschoren methode of haarsparende haartransplantatie genoemd) en met beide technieken behalen wij uitstekende resultaten zoals u terug kunt vinden op onze “voor en na” pagina. 

 

Wat is de beste haartransplantatie methode?

Ons team is gespecialiseerd in Saffier FUE en DHI, wat ook wel de haarsparende of ongeschoren methode wordt genoemd en steeds populairder wordt in Nederland. Het eindresultaat van uw haartransplantatie is daarbij een succes voor ons samen.

De beste haartransplantatie methode voor u hangt grotendeels af van uw huidige haarsituatie. Alle haartransplantatie methoden zijn erop gericht om u weer de volle bos haar en uw zelfvertrouwen te geven.

De oude FUT haartransplantatie aanpak houdt in dat de chirurg een strook donorhuid neemt en daar vervolgens de haarzakjes uit haalt. Omdat het grote littekens achterlaat, wordt deze vorm van haartransplantatie niet door Hairtec Haarkliniek uitgevoerd. Bij de FUE haartransplantatie-methode worden de haarzakjes apart geëxtraheerd met een chirurgisch boortje met holle naald. Daarom is FUE een zachtere en effectievere haartransplantatie variant, die nagenoeg geen littekens achterlaat en een kortere herstelperiode heeft. Zeker met de zeer scherpe Saffier-mesjes zien we een nog mooier resultaat, wat de doorslag heeft gegeven om alleen voor dit materiaal te kiezen bij onze behandelingen.

FUE of DHI?

Wij bieden binnen Hairtec beide behandelmethoden aan. Aangezien haartransplantatie een zeer persoonlijke behandeling is, wordt aangenomen dat de haartransplantatie techniek die het meest aan de verwachtingen van de patiënt voldoet, de beste resultaten oplevert. Hieronder een opsomming van beide methoden ter vergelijking:

  • De FUE haartransplantatie methode is ideaal voor het afdekken van grotere oppervlakken, terwijl de DHI methode een betere mogelijkheid biedt om een ​​hogere haardichtheid te bereiken.
  • De FUE haartransplantatie methode vereist dat patiënten hun hoofd volledig geschoren hebben voorafgaand aan de procedure, terwijl de DHI methode vaak vereist dat alleen het donorgebied wordt geschoren. Dit biedt een aanzienlijk voordeel voor patiënten die een representatief kapsel willen behouden. We zien daarom ook vaak dat mensen met een representatief beroep en vrouwelijke patiënten kiezen voor de DHI haartransplantatie methode.


Samenvattend

Bij Hairtec Haarkliniek, dat in Delft en daarmee nabij Rotterdam is gelegen, kunnen onze specialisten u helpen bij uw haarwens. Daarnaast bieden wij verschillende soorten haarboosters aan en zijn we gespecialiseerd in XL Hair en de Receptorbehandeling. Wilt u meer weten over de verschillende soorten behandelingen die wij aanbieden, plan vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek met ons in.

dhi-behandeling-box
saffier-fue-behandeling-box
receptorbehandeling-box

Veelgestelde vragen