Het Team

Nieuwsgierig naar ons team van enthousiaste professionals?

Hieronder stellen we u kort voor aan een deel van ons team, zodat u alvast een vertrouwd beeld heeft wanneer u ons komt bezoeken.

aysegul-560x560-1

Aysegul

Hoofd team Hairtechnicians

Specialist: Saffier FUE, Direct Hair Implantation (DHI) en complexe haarreconstructies

duygu sahan hairtec haarkliniek

Duygu

Hoofd team Haaradvies & Support

Specialist: adviseur

dr karaoglu

Dr. I. Karaoglu

Arts

Big nummer: 59061227501

Specialist: mentor/trainen van de medische staf

het team tokmaji

Dr. G. Tokmaji

Cosmetisch arts

Big nummer: 79919598901

Specialist: cosmetische aanpassingen

Kwaliteit en nazorg van onze patiënten staan bij ons voorop als haarkliniek. Met mijn ervaring op het gebied van esthetiek draag ik hier graag aan bij als lid van het team.

nvcg
seda ht

Dr. S. Gokcek

Arts

Big nummer: 89923451501

Specialist: advies, nazorg, Receptorbehandeling en XL Hair

Als medisch professional vervul ik een integrale rol in de zorgketen, waardoor ik met veel enthousiasme mijn rol als arts binnen deze toonaangevende haarkliniek vervul.

Mijn betrokkenheid bij het behandelingsproces omvat zorgvuldige coördinatie voor, tijdens en na procedures, met een toegewijde focus op uw welzijn en veiligheid als patiënt.

fozia ht

Fozia

Arts in opleiding

Specialist: advies, Receptorbehandeling en XL Hair

Ik ben arts in opleiding en heb binnen Hairtec een zeer leerrijke werkomgeving en prettige collega’s gevonden. Iedere dag is weer een verrijking van mijn eigen ervaring. Samen met het medische team zorgen we ervoor dat het onze patiënten aan niets ontbreekt in de zorgverlening.

yvonne-hairtec

Yvonne

Hoofd pre- en post operatieve zorg

Specialist: advies, nacontroles, Receptorbehandeling en XL Hair

Het is van groot belang om gedurende het nazorgtraject zorg op maat te bieden. Ik ben daarbij het eerste aanspreekpunt gedurende het nazorgtraject van onze patiënten. Daarnaast verzorg ik de haarbooster behandelingen. Die big smile na een geslaagde kuur, daar doe ik het voor! Binnen Hairtec werken we met een heel gemotiveerd team dat gaat voor kwaliteit. Ik ben trots om daar deel van uit te mogen maken.

sam hairtec team

Sam

Pre- en post operatieve zorg

Specialist: advies, nacontroles, Receptorbehandeling en XL Hair

y erden team

Yagmur

Sr. Hairtechnician

a ilbay team

Ali

Sr. Hairtechnician

firat

Firat

Sr. Hairtechnician

team-elif

Elif

Hairtechnician

daniel

Daniel

Hairtechnician

senna

Sena

Hairtechnician

canan hairtec

Canan

Hairtechnician

ecem hairtec

Ecem

Hairtechnician

b dolhan team

Berkay

Hairtechnician

b dolhan team

Melisa

Hairtechnician-trainee

barbara

Barbara

Gastvrouw

josje-new

Josje

Gastvrouw

samantha

Samantha

Gastvrouw

het team eveline

Eveline

Gastvrouw

team mirac

Melisa

Gastvrouw

team mirac

Mirac

Marketing manager

Wij

Wij zijn een hecht team dat bestaat uit bekwame, in het BIG-register ingeschreven Nederlandse artsen, ervaren haartechnici en ondersteunend personeel. Als team streven we naar een ideaalbeeld waarin duidelijke voorlichting, zorgvuldig uitgevoerde haartransplantatieprocedures en de juiste nazorg centraal staan. Met deze combinatie voor ogen hebben we gezamenlijk Hairtec Haarkliniek opgericht.

Onze behandelingen vinden uitsluitend plaats binnen onze haarkliniek in Delft en altijd onder begeleiding van ons eigen team. Hierdoor heeft u een vertrouwd gevoel, is de behandeltijd relatief kort en streven we naar een zo comfortabel mogelijke ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in Saffier FUE en de nieuwe DHI techniek. Met betrekking tot DHI kunt u er daarnaast op vertrouwen dat wij dé toonaangevende specialist in Nederland zijn, met de meeste ervaring en de hoogste kwalitatieve resultaten.

U

Een haartransplantatie is een cosmetische ingreep en uiteraard heeft u bepaalde verwachtingen. Met onze brede ervaring en expertise staan wij klaar om u te helpen uw wensen te verwezenlijken. We nodigen u daarom graag uit om ons te bezoeken voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Samen

Tijdens uw bezoek beoordelen we samen uw wensen en onderzoeken we de opties die voor u mogelijk zijn. Vervolgens kunnen we door middel van een haartransplantatie ervoor zorgen dat u weer een volle haardos krijgt met de hoogst haalbare haardichtheid en een natuurlijke haarlijn. Het eindresultaat is daarbij ons gezamenlijke succes.