Het Team

Hieronder treft u een korte kennismaking met een deel van ons team, zo heeft u al een goed en vertrouwd beeld als u bij ons op bezoek bent.

Mevr. A. Gul

Hoofd team Hairtechnicians
Specialisme: Saffier FUE, Direct hair Implementation (DHI) en haarreconstructie

Mevr. D. Sahan

Hoofd team Support / Adviseur
Specialisme: Huidspecialist, Receptorbehandeling, XL Hair en laserbehandelingen

Mevr. E. Hoogeveen

Hoofd pre en post-operatieve zorg
Met mijn 12 jaar werkervaring in de geneeskunde heb ik geleerd dat het volgen van de juiste procedures gedurende het zorgtraject vanzelfsprekend moet zijn.

Mr. Karaoglu

Hoofdarts
Als arts heb ik meer dan vijfentwintig jaar brede medische ervaring en ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen om mezelf verder te ontplooien.

Over Hairtec

Wij

Wij zijn een hecht team dat bestaat uit gekwalificeerde BIG geregistreerde Nederlandse artsen, ervaren haarspecialisten en het ondersteunend personeel. Wij hebben als team een ideaalbeeld en daarbij staan duidelijke voorlichting, een zorgvuldig uitgevoerde haartransplantatie en de juiste nazorg centraal. Om die combinatie te kunnen bieden zijn wij gezamenlijk Hairtec Haarkliniek gestart.

Onze behandelingen vinden uitsluitend plaats in onze haarkliniek in Delft en altijd met ons eigen team. Daardoor is de behandelduur relatief kort en zo comfortabel mogelijk. Wij zijn gespecialiseerd in haartransplantatie behandelingen met Saffier FUE en de nieuwe DHI techniek en overtuigd van onze kwaliteit. Daarom bieden wij u een levenslange groeigarantie op het behandelde haargebied en dat voor de beste prijs-kwaliteit verhouding binnen Nederland.

U
Een haartransplantatie is een cosmetische ingreep en uiteraard heeft u bepaalde verwachtingen. Met onze brede ervaring en expertise helpen wij graag uw wensen te verwezenlijken.
Samen
Bij uw bezoek beoordelen wij samen uw wensen en vergelijken de verschillende mogelijkheden. Aansluitend kunnen wij met behulp van een haartransplantatie zorgdragen dat u weer een volle bos haar krijgt met een zo natuurlijk mogelijke haarlijn. Het eindresultaat is daarbij een succes voor ons samen.