Het Team

Nieuwsgierig naar ons team van enthousiaste professionals?

Hieronder stellen we u kort voor aan een deel van ons team, zodat u alvast een vertrouwd beeld heeft wanneer u ons komt bezoeken.

Mevr. A. Bozkurt

Hoofd team Hairtechnicians

Specialist: Saffier FUE, Direct Hair Implantation (DHI) en complexe haarreconstructies

Mevr. D. Sahan

Hoofd team Haaradvies & Support

Specialist: adviseur

Dr. S. Vogels

Big nummer: 39923434901

Hoofdarts

Specialist: cosmetische aanpassingen, XL Hair en receptorbehandelingen

Dr. I. Karaoglu

Big nummer: 59061227501

Arts

Specialist: mentor/trainen van de medische staf 

Dr. G. Tokmaji

Big nummer: 79919598901

Cosmetisch arts

Specialist: cosmetische aanpassingen

Kwaliteit en nazorg van onze patiënten staan bij ons voorop als haarkliniek. Met mijn ervaring op het gebied van esthetiek draag ik hier graag aan bij als lid van het team.

Y. Buzing

Hoofd pre- en post operatieve zorg

Specialist: nacontroles, Receptorbehandeling en XL Hair

Het is van groot belang om gedurende het nazorgtraject zorg op maat te bieden. Ik ben daarbij het eerste aanspreekpunt gedurende het nazorgtraject van onze patiënten. Daarnaast verzorg ik de haarbooster behandelingen. Die big smile na een geslaagde kuur, daar doe ik het voor! Binnen Hairtec werken we met een heel gemotiveerd team dat gaat voor kwaliteit. Ik ben trots om daar deel van uit te mogen maken.

S. Parlayan

Hairtechnician

F. Gul

Hairtechnician

H. Daniel

Hairtechnician

E. Canas

Hairtechnician

Barbara

Gastvrouw

Josje

Gastvrouw

Samantha

Gastvrouw

M. Kacmaz

Webdesign & social media expert

Wij
Wij zijn een hecht team dat bestaat uit bekwame, in het BIG-register ingeschreven Nederlandse artsen, ervaren haartechnici en ondersteunend personeel. Als team streven we naar een ideaalbeeld waarin duidelijke voorlichting, zorgvuldig uitgevoerde haartransplantatieprocedures en de juiste nazorg centraal staan. Met deze combinatie voor ogen hebben we gezamenlijk Hairtec Haarkliniek opgericht.

Onze behandelingen vinden uitsluitend plaats binnen onze haarkliniek in Delft en altijd onder begeleiding van ons eigen team. Hierdoor heeft u een vertrouwd gevoel, is de behandeltijd relatief kort en streven we naar een zo comfortabel mogelijke ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in Saffier FUE en de nieuwe DHI techniek. Met betrekking tot DHI kunt u er daarnaast op vertrouwen dat wij dé toonaangevende specialist in Nederland zijn, met de meeste ervaring en de hoogste kwalitatieve resultaten.

U
Een haartransplantatie is een cosmetische ingreep en uiteraard heeft u bepaalde verwachtingen. Met onze brede ervaring en expertise staan wij klaar om u te helpen uw wensen te verwezenlijken.
Samen
Tijdens uw bezoek beoordelen we samen uw wensen en onderzoeken we de opties die voor u mogelijk zijn. Vervolgens kunnen we door middel van een haartransplantatie ervoor zorgen dat u weer een volle haardos krijgt met de hoogst haalbare haardichtheid en een natuurlijke haarlijn. Het eindresultaat is daarbij een gezamenlijk succes.