• Home
  • 9
  • Haarverbetering met de XL Hair

Haarverbetering met de XL Hair

  • Vitaminebooster van 47 actieve ingrediënten
  • Preventieve werking tegen haaruitval
  • Remt de haaruitval

Haren groeien optimaal bij een voedingsrijke balans. XL Hair kan dat versterken want dit is een booster bestaande uit een cocktail van natuurlijk hyaluronzuur en een rijk vitaminecomplex (47 actieve ingrediënten, zoals antioxidanten, vitaminen/mineralen, polyfenolen, aminozuren en groeifactoren) die het haarverlies tegengaat en zorgt voor extra stimulatie van de haargroei in de bestaande haarfollikels. De behandeling is zowel voor mannen als vrouwen van toepassing.

Wat is het effect

– XL Hair vitamines voeden en activeren de haarzakjes
– Verbetert de bloedsomloop (een slechte doorbloeding is van één van de belangrijke oorzaken van haaruitval)
– Geeft een vitaminebooster aan de haarzakjes: u merkt dat uw dunne haar daardoor voller van volume wordt
– Remt de haaruitval af en in sommige gevallen zelfs stopt

Na ongeveer 4 behandelingen merkt u zichtbaar een verbetering doordat de haaruitval sterk afneemt. Doorgaans ervaren patiënten 6 maanden na de kuur het eindresultaat en merkt u dat uw haar steviger aanvoelt en er voller uit ziet. Dit komt omdat een haarfollikel een cyclus van minimaal 3 maanden heeft, waardoor het tijd kost om nieuw geproduceerde haren te laten volgroeien. U merkt daarbij eerst dat u veel dunne witte haartjes extra op uw hoofdhuid ziet. Deze ontwikkelen zich uiteindelijk tot volwaardige haren en maken uw haarvolume dikker.

XL Hair Stappen

Stap 1 Adviesgesprek

Een XL Hair behandeling wordt bij Hairtec altijd voorafgegaan door een medische vragenlijst en een vrijblijvend en gratis adviesgesprek. U kunt in dit persoonlijke gesprek al uw vragen stellen, uw wensen bespreken en uw verwachtingen over de behandeling uitspreken. Onze adviseur beoordeelt op basis van uw wensen en uw haar conditie of de XL Hair behandeling voor u een verbetering biedt en geeft u heldere uitleg over de behandeling, de nazorg, de risico’s, de kosten en het te verwachten natuurlijke eindresultaat. Er worden voor de behandeling foto’s gemaakt die later gebruikt worden als vergelijkingsmateriaal na de behandeling of kuur.

Stap 2 De behandeling

Procedure

De XL Hair vloeistof wordt met de meso-injector met behulp van microneedling (een heel dun hol naaldje van 0.3 mm) uw hoofdhuid ingespoten. Deze is ideaal voor de applicatie van XL Hair behandelingen, omdat we pijnloos en gecontroleerd met de juiste dosering een effectieve behandeling kunnen uitvoeren. Dat is veel plezieriger voor u als cliënt.

Cyclus

U kunt de XL Hair alleen als kuur kiezen, waarbij het van belang is dat u de cyclus goed volgt voor een langer en beter resultaat. Voor mannen bestaat een kuur uit 6 behandelingen en voor vrouwen uit 8 behandelingen. Om het behaalde resultaat aan te houden wordt aangeraden om iedere 4 maanden terug te komen voor een losse behandeling na de kuur. Overleg met de behandelaar wat voor u het beste resultaat geeft op langere termijn.

Uitzonderingen

De behandeling werkt niet op kale plekken waar de haarzakjes al verdwenen zijn. Indien u last van eczeem heeft moet u eerst door onze dermatoloog worden nagekeken voordat wij de behandeling kunnen doorvoeren. Wij verzoeken u dit bij het inplannen van uw adviesgesprek aan te geven. Verder adviseren wij om het haar tijdens de kuur niet te verven. Dit tast de haarzakjes aan en neemt de voordelige werking van XL Hair weg.

Stap 3 Nazorg

De behandeling duurt ongeveer een half uur en er is geen hersteltijd nodig. In uitzonderlijke gevallen ervaart de patiënt de volgende dag lichte zwelling van de huid door het gebruik van de naaldjes. Maar doorgaans kunt u de volgende dag gewoon weer uw alledaagse zaken uitvoeren. Nazorg is daarom niet nodig.

Meer informatie?

Voor meer informatie over de XL Hair behandeling kunt u contact opnemen met onze kliniek. We kunnen u dan verder informeren over de mogelijkheden die voor u van toepassing kunnen zijn.

XL Hair kuur

De kosten van een XL Hair kuur:

6 behandelingen (aangeraden voor heren) is € 800,-

8 behandelingen (aangeraden voor dames) is € 1.000,-

Een losse behandeling na een volledige kuur kost € 125,-

Om na uw behandeling rekening mee te houden

xl-hair-waarmee-rekening-te-houden-1
xl-hair-waarmee-rekening-te-houden-mobile

Veelgestelde vragen