Boek een gratis adviesgesprek

Heeft u interesse in een vrijblijvend adviesgesprek waarin we u wensen bespreken? Vul dan onderstaande gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Persoonlijke informatie

Haaranalyse (optionele keuze)

Wilt u alvast een schatting van het aantal grafts dat u nodig heeft? Stuur dan uw foto's mee en ontvang een voorlopig advies van onze deskundigen. Klik daarvoor op het onderstaande icoon om uw foto's op te slaan. Uiteraard is voor een onderbouwde analyse een onderzoek van uw haar en hoofdhuid noodzakelijk. Daarom voeren wij tijdens het adviesgesprek in onze kliniek een uitgebreide haaranalyse bij u uit.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, tif, tiff, Max. bestandsgrootte: 25 MB.
    U kunt tegelijkertijd meerdere foto’s uploaden voor de haaranalyse (maximaal 25 MB totaal). Uiteraard mag u uw gezicht bedekken, als u dat prettiger vindt. Voor het uitvoeren van de pre-scan verzoeken wij u om duidelijke foto’s te maken van:

    1. Het voorhoofd
    2. Het achterhoofd (donorgebied)
    3. Het gebied waarvoor u de behandeling wenst

    Nadat u uw foto’s heeft geüpload, klikt u op de knop “verzenden”. Wij ontvangen uw gegevens automatisch en zo spoedig mogelijk daarna ontvangt u een vrijblijvend en deskundig advies van onze specialisten.