Kaalheid bij mannen

Veel mannen worden op een punt in hun leven kaler. Heeft u zelf ook last van kale plekken op uw hoofd? Dan kunt u een haartransplantatie bij Hairtec overwegen. Wij bieden u een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een levenslange groeigarantie op de getransplanteerde haren.

 

Kaalheid mannen

Een haartransplantatie voor mannen bij Hairtec


Sommige mannen worden al vroeg kaal, maar de meeste mannen krijgen op enig moment in hun leven zeker te maken met dun haar of kale plekken, omdat de haarzakjes gevoelig zijn voor het hormoon dihydrotestosteron (DHT). Wordt u kaal en overweegt u een haartransplantatie? Dan bent u bij Hairtec aan het juiste adres. Wij gebruiken uitsluitend de beste technieken voor een haartransplantatie bij mannen.

 

Bij Hairtec krijgt u een duidelijk advies over uw mogelijke opties


Overweegt u een haartransplantatie voor mannen? Dan vinden wij het essentieel dat u eerlijk advies krijgt. Onrealistische verwachtingen kunnen namelijk tot teleurstelling leiden. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent met het eindresultaat van een haartransplantatie en geven daarom altijd een eerlijk advies of uw wensen haalbaar zijn. Na een uitgebreide haaranalyse kunnen we u van deskundig advies voorzien en vertellen u meer over de verschillende behandelmethodes, maar ook over het resultaat dat u kunt verwachten.

 

Hoe werkt een haartransplantatie bij mannen?


Alhoewel veel mannen op den duur kaal worden, zijn er ook bepaalde zones waar haar blijft groeien. De meeste mannen blijven bijvoorbeeld voldoende haar op hun achterhoofd houden. Het achterhoofd wordt dan ook vaak als donorzone gebruikt bij een haartransplantatie voor mannen. De haarfollikels worden uit de donorzone weggenomen en worden vervolgens geïmplanteerd op de kale plekken. We werken altijd met een lokale verdoving voor een pijnloze haartransplantatie behandeling.

 

Verschillende haartransplantatie technieken voor verschillende wensen


Bij Hairtec werken we met twee verschillende technieken voor een haartransplantatie bij mannen. Dit kan namelijk met de Saffier Follicular Unit Extraction (FUE) of met de Direct Hair Implantation (DHI). Welke haartransplantatie techniek we het best kunnen inzetten, is afhankelijk van diverse factoren en uw wensen. Na de haaranalyse kunnen we u vertellen welke behandeling het meest geschikt voor u is.

 

De beste kwaliteit haartransplantatie voor mannen


Bij Hairtec beschikken we over ruime ervaring en expertise, werken uitsluitend met de beste haartransplantatie technieken en zijn in Nederland dé specialist in de DHI haartransplantatie techniek. Om de beste kwaliteit te kunnen garanderen, besteden we geen van onze diensten uit aan derden. U heeft dus altijd te maken met de specialisten uit ons eigen team die uw haartransplantatie uitvoeren.

Bij een haartransplantatie voor mannen houden we ook rekening met de haargroeirichting en proberen we de haardichtheid te maximaliseren. Bovendien verdelen wij de grafts, waar nodig, in afzonderlijke haren. Dit alles zorgt ervoor dat wij u de beste prijs-kwaliteitverhouding kunnen bieden.

Ook een goede nazorg is essentieel voor een kwalitatief geslaagde haartransplantatie bij mannen. Wij geven u een nazorgpakket en plannen vijf periodieke controles met u in. Bovendien zijn we 24/7 bereikbaar voor uw medische vragen.

 

Uw tevredenheid staat centraal bij onze haartransplantaties voor mannen


Bij Hairtec vinden we het belangrijk dat u volledig tevreden bent met de resultaten van uw haartransplantatie. Om die reden geven wij u een transparant advies en bieden we u een duidelijke tevredenheidsgarantie. Komt u na het hersteltraject tot de conclusie dat u niet helemaal tevreden bent? Dan bedenken we samen met u een passende oplossing. Op onze haartransplantaties voor mannen bieden we bovendien een levenslange groeigarantie op de getransplanteerde haren.

 

Een afspraak inplannen


Wilt u als man een haartransplantatie ondergaan of krijgt u graag vrijblijvend advies? Neem dan contact met ons op. Wij plannen dan graag een consult met u in. Tijdens de eerste afspraak voeren we ook meteen een uitgebreide haaranalyse uit. Zo weet u precies wat u kunt verwachten. U kunt na het gesprek uiteraard zelf beslissen of u een haartransplantatie bij ons ondergaat.

 

Veel gestelde vragen

U kunt veelgestelde vragen en antwoorden met betrekking tot dit onderwerp vinden in deze sectie.

Hoe werkt de haartransplantatieprocedure bij mannen bij Hairtec?

Bij Hairtec werken we met twee verschillende technieken voor een haartransplantatie bij mannen: de Saffier Follicular Unit Extraction (FUE) en de Direct Hair Implantation (DHI). Welke techniek wordt gebruikt, hangt af van verschillende factoren en uw persoonlijke wensen.

Wat zijn de mogelijke oorzaken van haarverlies bij mannen en hoe kan Hairtec helpen?

Haarverlies bij mannen wordt vaak veroorzaakt door de gevoeligheid van haarzakjes voor het hormoon dihydrotestosteron (DHT). Hairtec biedt haartransplantatie als oplossing voor mannen met dun haar of kale plekken.

Wat is de nazorgprocedure na een haartransplantatie bij Hairtec?

Na een haartransplantatie biedt Hairtec een nazorgpakket en plant vijf periodieke controles in.