• Home
  • 9
  • Haartransplantatie voor en na resultaten

Haartransplantatie voor en na

Bent u nieuwsgierig geworden naar de resultaten die wij bereiken? Hieronder ziet u de voortgang van een aantal van onze patiënten.

De heer Tom Dice

Bij Tom is de Direct Hair Implantation (DHI) methode toegepast om een mooie natuurlijke haarlijn te creëren en een zo hoog mogelijk haalbare haardichtheid te kunnen bereiken. Het tussenresultaat laat goed zien dat de misse geslaagd is!
Ervaring van de patiënt
Ik ben Tom, ik maak professioneel muziek in België met mijn band, The Starlings. Als je hieronder verder leest lijkt het wel een heel mooi promopraatje maar het team van Hairtec vroeg me eerlijk al mijn bevindingen over mijn recente haartransplantatie te vertellen en dat is gewoon één en al positiviteit. Hier gaan we:

Sinds mijn 25e twijfelde ik steeds meer om voor een haartransplantatie te gaan. Als Singer-songwriter sta ik letterlijk in de spotlight op het podium en bij elke buiging of beweging waarbij mijn kruin te zien was twijfelde ik hoe dat in het publiek moest overkomen. Een onzekerheid die alleen maar bleef groeien en ik gebruikte dan wel camouflage-middeltjes maar de onzekerheid bleef.

Vorig jaar rond de zomer had ik het erover met mijn kapper en zo kwam ik op de website van Hairtec terecht. Ik had ook al van enkele andere mensen die ik ken gehoord dat ze hier geweest zijn. Dat en het feit dat er een muzikale pauze van iets meer dan 3 maanden (Ik werd voor het eerst vader) aankwam gaf de doorslag om nog net voor mijn 34e verjaardag, een kleine 10 jaar getwijfeld dus, een haartransplantatie te laten uitvoeren.

De dag van de haartransplantatie had ik best wel wat zenuwen. In de ochtend werd wat bloed afgenomen, iets waar ik echt niet goed mee ben. Ik probeer zoiets altijd zo lang mogelijk uit te stellen. Toen dat voorbij was werd ik rustiger, de transplantatie kon beginnen. Het eerste half uur deed het meeste pijn. Dan verdoven ze je hoofd rondom. Dat is even doorbijten. Daarna was alles lekker chill. Alles samen duurde het best wel wat uren, maar ik kon gewoon Netflix (de Beckham docu) kijken en voor ik het wist was de dag en de transplantatie voorbij.


Als ik vragen had kon ik alles gewoon op het moment zelf aangeven. De dagen erna was het dan wat zoeken voor de juiste slaaphouding maar, heel eerlijk, we zijn nu 6 maanden later en dat vergeet je echt snel. De nazorg had de eerste weken wel wat aandacht nodig. Je mag je haar wassen met een speciale shampoo en voorzichtig een lotion aanbrengen. Die kreeg ik mee van Hairtec.

Ik kon via mail, telefoon of whatsapp altijd contact opnemen als ik het gevoel had dat ik iets moest vragen of aan iets twijfelde. Ik was enorm blij dat er ASAP werd geantwoord. Dat komt volgens mij echt niet dikwijls voor. De opvolging voelt zeer dichtbij en dat zorgt ook voor vertrouwen.

Eens die eerste weken voorbij zijn zie je al een voorbode van wat je nieuwe haardos gaat worden. Ik had best wel wat jeuk, soms een branderig gevoel in de nacht, maar ook die verdween vrij snel.
Dat is ook niets tegenover de slapeloze nachten als kersverse vader;)

Ik ben nu ongeveer 4-5 bezoekjes en 6 maanden later want ik doe ook de receptorbehandeling die de bloedsomloop en groei van haren stimuleert. Ik ben ontzettend tevreden en had dit resultaat niet verwacht. Vooraf krijg je weinig garanties want elke persoon reageert anders. Dat mijn haar nu al zo vol zou ogen was voor mij, en mijn omgeving, een grote verbazing.

Mijn haarlijn vooraan is mooier dan ooit en oogt zeer natuurlijk. Het is echt alsof ik terug 15 jaar terug ben gekatapulteerd en dan nog is mijn haar kwaliteitsvoller en meer symmetrisch dan het ooit was. Bovenaan de kruin zie je nog dat er progressie mogelijk is maar ook daar is er al veel meer haar aanwezig dan er was. Die plaats op je hoofd heeft nu eenmaal iets langer de tijd nodig vooraleer je het eindresultaat ziet. Ik ben in ieder geval super tevreden over het resultaat en zou het elke man die twijfelt zo aanraden. Dat doe ik dan ook. Als dit voor jou een grote what if is en een onzekerheid dan is het echt de moeite waard. Voor mij was het dat ook.

Ik wil het team bedanken voor hun schitterend transplantatiewerk en de geweldige communicatie die altijd dichtbij voelde zodat ik me nooit zorgen hoefde te maken. Dankjewel!

Hair Icon

Aantal grafts geoogst: 4.440
Aantal haren getransplanteerd: 8.890

Voor – 6 maanden na de haartransplantatie (eindresultaat is na 12 maanden)

De heer R. Rosier

Bij Robert lag de focus op zijn diepe inhammen en de bovenzijde van zijn hoofd. Hieronder kunt u zijn persoonlijke verhaal teruglezen.

Ervaring van de patiënt

Mijn haar was in de loop der jaren al flink uitgedund en de kaalheid begon me te storen, dus ik wilde hier graag wat aan doen. Hairtec heeft mij echt geholpen om dat prima te realiseren. Ik kijk heel tevreden terug op de achterliggende maanden. Dus toen mij gevraagd werd of ik mijn ervaringen wilde delen, was mijn antwoord direct positief!

Al bij binnenkomst had ik het gevoel dat ik op het juiste adres was aangekomen, want het is een mooie propere kliniek en ik werd vriendelijk begroet en snel geholpen. Tijdens het adviesgesprek werd echt geluisterd naar mijn specifieke wensen en werd duidelijk uitgelegd hoe de procedure van start tot eind zou verlopen. Ik kreeg daardoor het vertrouwen om een positieve beslissing te nemen. Het team dat er werkt is heel ervaren en goed op elkaar ingespeeld, dat merkte ik aan alles: hun kennis, de rust en steeds een uitgebreide uitleg over de volgende stap die werd uitgevoerd.

Op de behandeldag verliep alles heel soepel. Tijdens de intake werd uitgelegd wat die dag op de planning stond. Ik had hetzelfde ook al gedurende het adviesgesprek vernomen, dus dat was prettig als herhaling. Daarna werden medische testjes uitgevoerd en werd de nieuwe haarlijn getekend. Daar werd echt ruimschoots de tijd voor genomen en ik vond het prettig dat ik in gesprek kon gaan over wat het mooiste resultaat zou opleveren. Daarna kreeg ik een smoothie voor wat extra energie en was ik klaar voor de start.

Hair Icon

Aantal grafts geoogst: 4.260
Aantal haren getransplanteerd: 8.480

Voor – 12 maanden na de haartransplantatie

Eerst kreeg ik plaatselijke verdoving met een speciaal apparaat dat de verdoving direct inspoot zonder een naald. Daarna kreeg ik nog wat normale injecties, maar daar voelde ik niets van. Rond 11 uur was het team klaar met het eerste deel (oogsten uit mijn donorgebied) en mocht ik gaan lunchen (ook prima verzorgd). Daarna werden de haartjes teruggezet in mijn inhammen. Dat ging best snel, want men werkte met een team van vijf specialisten. De sfeer gedurende de hele dag was ook heel ontspannen, wat prettig was, want ik was vooraf toch wat gespannen. Na de operatie kreeg ik een exitgesprek waarin werd uitgelegd hoe de behandeling was verlopen en wat ik de komende weken moest doen (en wat juist niet).

Inmiddels zijn we 12 maanden na de haartransplantatie en heb ik ook een kuur van vier receptorbehandelingen gehad. Ik ben heel tevreden en had dit geweldige resultaat echt niet verwacht!

Mevrouw R. van Jole

Bij Rowena is de DHI haartransplantatie (de zogenaamde haarbesparende methode) toegepast. Daarbij hoeft het haar niet volledig te worden weggeschoren en in het donorgebied (op de achterzijde van het hoofd) wordt het haar zodanig geschoren dat het bovenliggende haar de kale plek camoufleert. Deze methode wordt zowel bij dames en mannen gehanteerd die niet volledig kaalgeschoren wensen te worden.

Ervaring van de patiënt

Als vrouw is kaal zijn echt niet fijn en ik stoorde me heel erg aan de open plekken in mijn haar. Ik ging op zoek naar een goede kliniek en kreeg een goed gevoel van de uitleg op de website van Hairtec. Toen was de stap voor mij snel genomen om op gesprek te gaan. Het adviesgesprek was echt prettig en ik werd goed geïnformeerd. Het hoofd van het behandelteamsloot ook aan bij het gesprek, wat me veel vertrouwen gaf. Want ze luisterde goed naar mijn idee en ze vulde dit prima aan. Ze voelde daarbij echt goed aan wat mij stoorde. Het was heel fijn om te horen dat het mogelijk was om mijn haar weer voller te laten worden. Ik heb bewust gekozen voor de DHI methode, want ik wilde geen kortgeschoren hoofd na de behandeling.

Op de ochtend van de operatie legde de arts uit wat het plan was. Daarna hebben ze een strookje op mijn achterhoofd weggeschoren om daar de haartjes weg te halen die op de open plekjes op mijn hoofd gezet moesten worden. Het scheren werd heel nauwkeurig gedaan waardoor mijn haar er na de operatie mooi overheen viel. De haartjes terugplaatsen ging met een soort pennetje en werd voor mijn gevoel heel voorzichtig gedaan. Na de operatie werd mijn achterhoofd gedeeltelijk ingepakt met verband en kreeg ik een eindgesprek met uitleg en allerlei hulpmiddeltjes voor de nazorg.

Het is nu 12 maanden geleden en iedereen in mijn omgeving is heel complimenteus over het resultaat en ik ben daar echt blij om. Na twee maanden zag ik al wat haartjes groeien waar ik positief over was, maar nu na 12 maanden merk ik echt een heel groot verschil met vroeger. Ik vertel ook iedereen die het maar horen wil hoe blij ik ben met de haartransplantatie en hoe goed ik me nu voel. Achteraf had ik het veel eerder moeten doen. Ik wil ook graag helpen om het taboe op haartransplantaties bij vrouwen te doorbreken, want het is echt niet leuk om kaal te worden. Ik ben daar nu definitief van af en dat gun ik echt iedereen. Daarom heb ik heel graag meegewerkt aan mijn interview.

Hair Icon

Aantal grafts geoogst: 1.830
Aantal haren getransplanteerd: 4.026

Voor – 12 maanden na de haartransplantatie

De heer I. Immers

Michel heeft bewust gekozen voor de DHI methode, omdat hij de hoogst mogelijk haalbare haardichtheid wenste. Daarnaast wilde hij snel zijn hersteld, waardoor de keuze snel was gemaakt. 

Ervaring van de patiënt

Ik liep al langer met het idee om een haartransplantatie te laten doen, maar wist niet of het op mijn leeftijd van 56 allemaal nog wel kon. Tijdens het adviesgesprek werd ik gerustgesteld en uitgelegd hoe men te werk zou gaan.

De haartransplantatie zelf viel me erg mee en had ik zelf zwaarder ingeschat. Ik werd heel vriendelijk ontvangen door het team en ze waren de hele dag door echt geweldig voor me.

Mijn haar is nu weer veel voller, maar wat ik nog het leukste vind is dat ik weer een strakke haarlijn heb. Die was ik al jaren geleden kwijtgeraakt. Dat geeft toch weer meer zelfvertrouwen. Ik ben dus zeer tevreden over het resultaat en het is zeker aan te raden.

Hair Icon

Aantal grafts geoogst: 3.315
Aantal haren getransplanteerd: 5.645

Voor – 6 maanden na de haartransplantatie (eindresultaat is na 12 maanden)

De heer O. Kocbiyik

Bij Omer is de Saffier FUE haartransplantatie toegepast, waarbij de focus voornamelijk op de inhammen lag.

Ervaring van de patiënt

Ik had al heel lang inhammen en mijn omgeving kende mij ook niet anders. Ik heb eerst onderzocht welke klinieken er zijn die mij konden helpen en na meerdere gesprekken met andere klinieken heb ik voor Hairtec gekozen. Ik kon ook kiezen voor een kliniek in Turkije want ik spreek zelf de taal goed. Maar in een topkliniek betaal je daar nu net zo veel als in Nederland en ik wilde zeker zijn dat ik de juiste nazorg zou krijgen. Ik heb op internet een paar slechte haartransplantaties gezien en wilde dat zeker voorkomen. Daarnaast wilde ik gewoon na de operatie meteen thuis kunnen zijn en niet het gedoe hebben van vliegen met een zweetband zoals je vaak ziet.

Tijdens het consultgesprek werd me goed uitgelegd wat mogelijk was en het aantal grafts dat ik nodig had. We hebben lang gesproken over de haarlijn die bij mijn gezicht past. Ik ben een perfectionist en door die extra aandacht heb ik uiteindelijk besloten voor hen te gaan.

De operatie was goed te doen en ik had geen last van de verdovingen. Het is wel lang liggen, maar ik kreeg meerdere rustpauzes en tussendoor kon ik lunchen. Het team liet me zien dat er uit mijn grafts vaak meerdere haren gewonnen konden worden. Dus er zijn veel meer haren geplaatst dan ik vooraf verwacht had. Dat was een mooie meevaller.

Nu na 12 maanden kun je al goed zien hoe groot het verschil met vroeger is. Ik ben zelf kapper en vertel in mijn zaak aan al mijn klanten hoe positief ik ben over mijn haartransplantatie. Wat dat betreft ben ik een wandelende reclamezuil geworden voor Hairtec. En ik doe dat graag want ik ben ze heel dankbaar en wilde graag hieraan meewerken om mijn ervaringen te delen.

Hair Icon

Aantal grafts geoogst: 3.630
Aantal haren getransplanteerd: 6.750

Voor – 12 maanden na de haartransplantatie

De heer N. Erdem

Bij de heer Erdem is de DHI haartransplantatie toegepast, waarbij de focus lag op het behalen van maximale haardichtheid, het accentueren van de inhammen en zijn kruin. Vanwege zijn representatieve werk wilde hij niet volledig kaalgeschoren worden. Met behulp van de DHI methode konden we zijn wens uitvoeren.

Ervaring van de patiënt

Ik heb inmiddels 12 maanden geleden een haartransplantatie gehad bij Hairtec. Ik ben makelaar van beroep en wilde zo snel mogelijk weer representatief zijn om te kunnen werken. Ik heb daarom bewust voor de DHI techniek gekozen, waarbij ik boven op mijn hoofd niet geschoren hoefde te worden. Achteraf ben ik echt zeer tevreden over het resultaat, want ik krijg regelmatig opmerkingen waarbij iemand vraagt of ik net terug van vakantie ben. Het geeft me echt een frisser en jonger uiterlijk voor mijn gevoel. Ik heb naast de haartransplantatie ook gekozen voor een kuur met de receptorbehandeling. Ik heb de vier sessies inmiddels gehad en merk dat ik veel meer massa en volume in mijn haar heb gekregen en het haar ook een stuk donkerder is geworden.

Het team van Hairtec heeft er alles aan gedaan om mij gedurende het hele traject goed te begeleiden. Een duidelijk adviesgesprek zonder verkooppraatjes en alles wat verteld werd is ook echt uitgekomen. De behandeling zelf verliep soepel en het nazorgtraject waar ik gebruik van maak is ook prima verzorgd.

In mijn omgeving heb ik al meerdere vrienden en zelfs een aantal cliënten doorverwezen, omdat ik overtuigd ben van hun kwaliteiten. Wat dat betreft spreek ik graag mijn complimenten uit en heb daarom meegewerkt aan dit interview. Ik ben namelijk écht tevreden over het resultaat, dus een beetje promotie voor deze toppers kan geen kwaad!

Hair Icon

Aantal grafts geoogst: 3.050
Aantal haren getransplanteerd: 7.590

Voor – 12 maanden na de haartransplantatie

De heer G. Neven

De heer Neven heeft een Saffier FUE haartransplantatie gehad. Hij heeft in 2019 een eerste haartransplantatie ondergaan in een andere kliniek, maar was niet tevreden over het eindresultaat. De haardichtheid was voor hem onvoldoende en na onze haaranalyse bleek dat er in de haarlijn multiple grafts waren gebruikt, wat een onnatuurlijk effect geeft. Wij hebben hem daarom een corrigerende haartransplantatie geadviseerd waarbij de aandacht lag op het corrigeren van de haarlijn en het verhogen van de haardichtheid, zodat het aansluit op de rest van zijn kapsel. Het tussenresultaat is al een egaal geheel en is na twaalf maanden volledig volgroeid.

Ervaring van de patiënt

Ik heb in 2019 mijn eerste haartransplantatie gehad. In het begin was ik blij met het resultaat, maar langzaam merkte ik weer kale plekjes en over mijn haarlijn was ik ook niet tevreden.

Op zoek naar een goede haarkliniek is moeilijk. Er zijn zoveel klinieken en iedereen belooft het beste resultaat, waardoor het ingewikkeld is om de juiste keuze te maken. Ik heb door een vriend voor Hairtec gekozen, omdat hij zelf door hen is behandeld en heel tevreden is. Zelf ben ik ook heel tevreden dat ik voor hen heb gekozen. Want als ik achteraf beide behandeltrajecten vergelijk weet ik nu wat ik de eerste keer gemist heb. Niet alleen het veel betere resultaat maar ook de dienstverlening en nazorg is goed geregeld.

Ik heb naast de haartransplantatie ook een receptorkuur genomen om mijn haar extra energie te geven. Ik merk dat mijn haar nu voller is dan vroeger en heb glans en meer kleur teruggekregen in mijn haar.

Mijn haar is nu eindelijk zoals ik het wenste. Ik wilde mijn ervaringen delen met iedereen en zo Hairtec danken voor hun werk

Hair Icon

Aantal grafts geoogst: 2.030
Aantal haren getransplanteerd: 4.255

Voor – 12 maanden na de haartransplantatie

Mevrouw Y. Dahlenburg

Bij Yvette is een wenkbrauw haartransplantatie uitgevoerd met behulp van de DHI methode. Daardoor herstelt de huid zich veel sneller en door de directe plaatsing van de haartjes ontstaan er geen littekens in de wenkbrauwen.

Ervaring van de patiënt

Ik heb vroeger drie keer permanente make-up laten tatoeëren in mijn wenkbrauwen. Het eerste jaar was het resultaat steeds mooi maar daarna vervaagde de kleur en moest ik mijn wenkbrauwen weer bijtekenen. Ik was daar helemaal klaar mee, maar wist niet wat de oplossing kon zijn. Via een vriendin hoorde ik dat ze haar wenkbrauwen door Hairtec had laten implanteren en het zag er mooi uit. Ik ben daarom op gesprek geweest en dat was meteen een klik. Ik heb ook niet verder gezocht en meteen besloten om de behandeling uit te laten voeren. Ik heb daar geen moment spijt van gehad!

Tijdens de behandeldag werden eerst mijn wenkbrauwen getekend. Ze nam echt de tijd en toen we beiden tevreden waren zijn er foto’s gemaakt om later te kunnen vergelijken. De haartjes die ze nodig had heeft ze van mijn achterhoofd gebruikt. Ze hadden daarvoor een strook op mijn achterhoofd weggeschoren. Ze hebben dat heel netjes gedaan, waardoor mijn haar er overheen viel en je er niets meer van zag.

Na de behandeling ben ik een paar keer terug geweest voor nacontroles en ook dan nemen ze alle tijd voor je vragen. Je merkt gewoon dat het team je graag wilt helpen.

Hair Icon

Aantal grafts geoogst: 510
Aantal haren getransplanteerd: 612

Voor – 12 maanden na de wenkbrauw transplantatie

De heer L. Hess

Bij Leo is een DHI haartransplantatie op de inhammen uitgevoerd en is de haarlijn beter geaccentueerd.

Ervaring van de patiënt

Ik was op zich echt tevreden met mijn haar, maar mijn inhammen maakte me een stukje ouder vond ik. In mijn omgeving heb ik veel kennissen die al eerder een haartransplantatie hadden laten doen en bij de ene was het veel beter geslaagd dan bij de ander. Dus ik was heel voorzichtig waar ik het wilde laten doen. Een vriend van me had net zijn haartransplantatie gehad bij Hairtec en ik ben met hem meegegaan voor een nacontrole. Ik kreeg toen een goed beeld en heb tijdens dat bezoek meteen een gesprek ingepland. Tijdens het gesprek was het gevoel goed. Het is een professionele en volwaardige kliniek en het personeel is gastvrij en enorm vriendelijk; de dames van de receptie, de adviseuse, de arts en haar hele team.

Ik ben nu 12 maanden verder en ik ben echt heel tevreden. Ik heb gekozen voor DHI want ik wilde de beste behandeling en haardichtheid hebben. Dat is echt goed geslaagd. Ook mijn vrienden die ergens anders zijn behandeld zeggen dat ik het beste resultaat heb gekregen. Mensen die het niet van me weten merken niet dat ik een haartransplantatie heb gehad.

Hair Icon

Aantal grafts geoogst: 3.080
Aantal haren getransplanteerd: 4.510

Voor – 12 maanden na de haartransplantatie

De heer J. Ornia

Jose heeft gekozen voor een Saffier FUE haartransplantatie voor een algehele verbetering van de haardichtheid op het hoofd.

Ervaring van de patiënt

Hairtec is een laagdrempelige haarkliniek. Zeer professioneel en betrokken. Persoons gericht, kundig personeel en ze stellen je op je gemak. Prijs/kwaliteit verhouding is uitmuntend. Voortreffelijke nazorg. 

Inmiddels 12 maanden verder en alles gaat naar verwachting. Betrokkenheid en nazorg blijft prima. Personeel is zeer betrokken. En het belangrijkst, het haar begint goed en sterk te groeien.

Kortom : uiterst tevreden en heel blij dat ik bij Hairtec mijn haartransplantatie heb laten doen. Een aanrader.

Hair Icon

Aantal grafts geoogst: 2.700
Aantal haren getransplanteerd: 4.700

Voor – 12 maanden na de haartransplantatie

Mevrouw D. Yankova

Darina heeft een gehad om de haardichtheid te verbeteren. Hierbij is de Direct Hair Implatation (DHI) methode gebruikt, waarbij de haren direct tussen de bestaande haren getransplanteerd zijn. Zij hoefde daardoor niet volledig geschoren te worden, waardoor het effect snel merkbaar was.

Ervaring van de patiënt

Ik was langere tijd onzeker over mijn haar en had buiten altijd een pet op om mijn kaalheid te kunnen verbergen. Ik had ook weinig hoop dat mijn haarprobleem echt opgelost kon worden. Ik had al veel uitgeprobeerd maar niets heeft geholpen. Het was dus of een haarstukje, of een haartransplantatie. Maar ik had niet echt vertrouwen dat een haartransplantatie mij kon helpen. Na mijn gesprek bij Hairtec was ik echter opgelucht dat ik mijn verhaal kon vertellen en de adviseuse liet me echt het gevoel geven dat ze me volledig begreep. Ik heb daarom dezelfde dag nog besloten om mijn haartransplantatie door Hairtec te laten uitvoeren. Ik had besloten om niet helemaal kaalgeschoren te worden en dat kon met behulp van de DHI methode. Daardoor zag ik minder op tegen de procedure en de nasleep ervan. Ik was op de dag van de operatie heel erg gespannen maar de lieve mensen van het team hebben me erg op mijn gemak gesteld. Achteraf viel het zelfs mee allemaal. 

Ik ben heel blij dat ik nu gewoon over straat kan zonder pet. Ik heb daarom meteen ingestemd toen mij werd gevraagd of ze me mochten interviewen voor op de website. Hopelijk krijgen meer vrouwen de moed om iets te doen aan hun kaalheid. Want er bestaat toch nog een taboe voor vrouwen die kaal worden. Dat hoeft nu echt niet meer denk ik.

Hair Icon

Aantal grafts geoogst: 2.700
Aantal haren getransplanteerd: 5.240

Voor – 12 maanden na de haartransplantatie

De heer J. Boerefijn

Bij Jan is een Saffier FUE haartransplantatie uitgevoerd, waarbij het  primaire donorgebied op de achterzijde van het hoofd onvoldoende was om zijn haarwens uit te voeren. Er is daarom gekozen voor een combinatie van het achterhoofd aangevuld met borsthaar als alternatief donorgebied. Daardoor is het ons gelukt om het benodigde hoge aantal grafts te oogsten en door het scheiden van de multiple grafts hebben we een uitzonderlijk hoog aantal individuele haren terug kunnen plaatsen. Dit alles is bereikt binnen één behandeldag.

Ervaring van de patiënt

Ik was al meer dan twintig jaar volledig kaal bovenop mijn hoofd. Ik heb in de afgelopen jaren bijna alle haarklinieken in Nederland en een aantal in het buitenland bezocht en kreeg telkens de boodschap dat ik te kaal was en te weinig donorgebied had om mij nog succesvol te kunnen helpen. Ik had daardoor de moed al opgegeven en heb mijn hoofd laten tatoeëren met behulp van de Micro Haar Pigmentatie (MHP) methode. Maar dit gaf mij achteraf niet de bevrediging die ik zocht, want je kon goed zien dat het nep was.

Via zoeken op het internet kwam ik bij Hairtec terecht en las op hun website dat zij in staat waren goede resultaten te behalen met het gebruik van een alternatief donorgebied. De consulente vertelde me tijdens het adviesgesprek dat ik moeilijker te behandelen was, maar voor hen zeker niet onmogelijk. Het zou daarom een combinatie gaan worden van het haar op mijn achterhoofd en van mijn borststreek. Ik heb daar meer dan genoeg van dus ik vond dat prima. Haar eerlijke verhaal en duidelijke uitleg maakte dat ik heel gemotiveerd was om het een kans te geven. Veel verliezen kon ik toch niet.

Op de behandeldag werd ik heel goed opgevangen door het vriendelijke team en stap voor stap werd ik de gehele dag door het proces heen gepraat en goed begeleid. Uiteindelijk heeft de behandeling zelf 11 uur geduurd. Zowel het team als ik waren er toen wel klaar mee, haha.

Ik heb gedurende de nazorgperiode heel weinig gemerkt van het donorgebied op mijn achterhoofd of op mijn borst. De eerste nacht was onwennig om te slapen op mijn rug, maar met het nekkussen ging dat naderhand prima.

Het is nu een jaar na de haartransplantatie en ik spreek zelf van een klein “wonder”, want dit goede resultaat had ik oprecht niet verwacht. Ik zie op mijn achterhoofd en op mijn borst ook niets meer van de haartransplantatie, dus het team heeft heel goed werk geleverd. Ik ben het team van Hairtec daarom onwijs dankbaar voor hun goede werk en wilde heel graag meewerken aan dit interview.

Hair Icon

Aantal grafts geoogst: 5.210
Aantal haren getransplanteerd: 10.470

Voor – 12 maanden na de haartransplantatie

De heer G. Tokmaji

George heeft gekozen voor een DHI haartransplantatie om de algehele dichtheid van zijn haarlijn maximaal te verhogen. Vanwege zijn beroep wilde hij zo snel mogelijk weer volledig representatief zijn. Er is daarom gekozen voor de haarbesparende techniek waarbij het bovenhoofd niet is geschoren en de getransplanteerde haren tussen het aanwezig haar is geïmplanteerd.

Ervaring van de patiënt

Ik werk als arts voor Hairtec en mijn collega’s maakten vaak grapjes dat ik door mijn haar een slecht voorbeeld was voor onze patiënten. Dat was lollig bedoeld, maar ik merkte zelf al langere tijd dat mijn haar echt dunner werd. Ik geloof in “practice what you preach”, dus heb besloten om zelf ook een haartransplantatie uit te laten voeren.

Ik was natuurlijk volledig bekend met de procedure en de uitgevoerde stappen. Ook was ik heel overtuigd van het team, hun werkervaring, kwaliteit en de nazorg, dus ik ging heel ontspannen de behandeling in. Maar als patiënt ervaar je de dienstverlening en professionaliteit vanuit een geheel ander perspectief. Dat helpt me nu om onze patiënten nog beter te kunnen begrijpen. En het geeft de patiënten ook een mate van geruststelling, omdat ik vanuit eigen ervaring nu kan uitleggen hoe het gehele proces gaat.

Ik bevind me nu op een jaar na de haartransplantatie en constateer dat de progressie zeer positief is. Dus trots op het team en blij op het resultaat, dank collega’s!

Hair Icon

Aantal grafts geoogst: 2.430
Aantal haren getransplanteerd: 4.520

Voor – 12 maanden na de haartransplantatie

De heer A. Mashadi

Bij Arash is de Saffier FUE haartransplantatie toegepast. Voor de baard is de DHI haartransplantatie methode toegepast, omdat daarmee littekens in het gezicht worden voorkomen.

Ervaring van de patiënt
Letterlijk alles was perfect geregeld: de ontvangst, klantvriendelijkheid, het resultaat en de communicatie gedurende de operatie. Ik had vooraf een duidelijk beeld wat me te wachten stond en dat is ook zoals besproken uitgevoerd. Zeer prettig om te zien dat de belofte volledig is waargemaakt. 
Het is een professionele Haarkliniek met volledige OK’s en het team was heel goed op elkaar ingespeeld. Het was ook fijn om te merken dat alle apparatuur gloednieuw was. 
Mijn algehele ervaring is daarom heel positief en nu na een half jaar ben ik al ronduit tevreden over het tussenresultaat dat ik zie. Ik ben benieuwd hoe het eindresultaat gaat zijn maar heb vertrouwen in de vaardigheid van de behandelaars.
Hair Icon
Aantal grafts geoogst: 3.415
Aantal haren getransplanteerd: 7.450
(waarvan 1.000 in de baardstreek)

Voor – 12 maanden na de haartransplantatie

De heer I. Astitou

Bij Ibrahim is een Saffier FUE haartransplantatie toegepast voor het verbeteren van de haardichtheid aan de voorkant van haardos.

Ervaring van de patiënt

Ik wil graag mijn oprechte waardering en tevredenheid delen over mijn ervaring met Hairtec. Het was een beslissing waar ik lang over heb nagedacht en ik ben in meerdere klinieken langsgeweest. Maar nergens had ik een klik bij binnenkomst en na de adviesgesprekken wist ik dat het daar niet zou worden. Bij Hairtec had ik meteen een positieve vibe en al tijdens het gesprek zei ik dat ik het daar wilde laten doen. De consulente vroeg me nog of ik niet wilde nadenken, maar ik was overtuigd. En achteraf maar goed ook, want het was een juiste keuze.

Ik voelde me echt in goede handen. De arts, het team en de dames van de balie, iedereen was heel chill en behulpzaam. Niet alleen op de operatiedag maar ook tijdens mijn nacontroles. Ze beantwoorden telkens al mijn vragen met geduld, waardoor ik gerust ben over het gehele traject.

Wat me ook opviel, was hoe schoon en hygiënisch de kliniek was. Dit gaf me een gevoel van geruststelling, omdat ik weet hoe belangrijk een steriele omgeving is tijdens een dergelijke procedure. Het team zorgde ervoor dat alles tot in de puntjes was verzorgd en dat gaf me veel vertrouwen.

Nu, zes maanden later ben ik heel tevreden met de resultaten. Het is prettig te zien dat mijn haar weer groeit en ik kan nu met plezier mijn kapsel in model brengen. Dat is te danken aan de goede resultaten die ik heb bereikt dankzij de haartransplantatie. Ik zou Hairtec daarom zonder aarzeling aanbevelen aan iedereen die overweegt een haartransplantatie te ondergaan. Nogmaals bedankt voor alles mensen!

Hair Icon

Aantal grafts geoogst: 3.030
Aantal haren getransplanteerd: 6.130

Voor – 6 maanden na de haartransplantatie (eindresultaat is na 12 maanden)

De heer S. Gorter

Sacha wilde niet volledig geschoren worden. Hij had lang haar, waardoor we een strook in het donorgebied hebben weggeschoren en het haar daarboven hebben gespaard. Dat haar viel na de haartransplantatie daardoor mooi over de kale plek heen, waardoor dit goed gecamoufleerd kon worden.

Ervaring van de patiënt

Na grondig online onderzoek ontdekte ik Hairtec Haarkliniek en mijn ervaring is buitengewoon positief.

De intake was plezierig en duidelijk. Goed de verwachtingen geschept en enige onduidelijkheid werd weggenomen.

Op de behandeldag ervoer ik een ontspannen sfeer met veel persoonlijke aandacht. Tijdens de behandeling werd stap voor stap uitgelegd wat er zou gebeuren, zelfs de minder prettige momenten werden uitvoerig besproken, wat geruststellend was. De aanwezigheid van een arts ter plaatse gaf extra vertrouwen.

Het is erg fijn dat je de tot de eerste maand uitvoerig wordt gemonitord, waarbij je wordt geholpen met het wassen van de haren, iets waar je zelf toch spanning voor hebt. Nu weet je dat het goed wordt gedaan en dat je niks kapot kan maken.

Het team van Hairtec Haarkliniek werkt snel en nauwkeurig, en het is geweldig dat ze eten en drinken aanbieden tijdens de behandeling. Bovendien waardeerde ik het dat je op elk moment kunt aangeven als het even niet goed gaat. Kortom, een topteam met uitstekende zorg en service.

Hair Icon

Aantal grafts geoogst: 2.050
Aantal haren getransplanteerd: 4.800

Voor – 12 maanden na de haartransplantatie

De heer M. Meere

Mike wenste een vollere en natuurlijke haarlijn en een hogere haardichtheid op zijn kruin, zodat de huid niet meer te zien was.

Ervaring van de patiënt

Ik heb voordat ik mijn besluit genomen heb om voor een kliniek te kiezen bij meerdere partijen gesprekken gehad en had bij Hairtec uiteindelijk het beste gevoel. Bij de intake werd mij duidelijke informatie gegeven en had ik een hele goede klik met de mensen in tegenstelling tot de andere klinieken waar ik een minder warm gevoel bij had.

Op de dag van mijn behandeling werd ik erg op mijn gemak gesteld door het hele team. tijdens de behandeling kon ik lekker netflixen en stond er halverwege de behandeling een heerlijke lunch voor mij klaar.

Wat betreft de nazorg kan ik maar 1 ding zeggen, voortreffelijk. Wanneer ik twijfelde of alles wel goed ging kon ik op elk tijdstip van de dag contact opnemen via een speciaal telefoonnummer wat ik had gekregen.

Het resultaat is geweldig wat mij betreft en ik had nooit verwacht dat het zo mooi zou worden. Ik zeg altijd tegen iedereen, dit is mijn beste investering “qua uiterlijk” in mijzelf ooit. Ik kan daarom iedereen aanraden, mocht je nog enige twijfels hebben over een haartransplantatie, contact op te nemen met Hairtec.

Hair Icon

Aantal grafts geoogst: 2.300
Aantal haren getransplanteerd: 4.200

Voor – 12 maanden na de haartransplantatie

De heer P. Bosma

Bij Paul is door ons een DHI haartransplantatie uitgevoerd. Hij had een jaar eerder een haartransplantatie laten uitvoeren door een andere kliniek, maar was niet tevreden met het resultaat. Voor zijn corrigerende operatie is hij bij ons uitgekomen. Het doel was om de algehele haardichtheid te verhogen en om de asymmetrisch geplaatste haarlijn (van de eerste haartransplantatie) te herstellen.

Ervaring van de patiënt

Mijn haargrens was al vanaf mijn tienerjaren niet naar wens. Vrij hoog en met inhammen waardoor ik een beetje kalend leek, terwijl ik dat niet was. Ik droeg mijn haar daarom altijd naar voren, zodat mijn inhammen niet zo opvielen. Toen ik ouder werd begon mijn haargrens terug te trekken en mijn haar dunner te worden. Dit gebeurde in een vrij langzaam tempo, waardoor ik pas laat opmerkte dat ik al best wat haren kwijt was geraakt. Dat was voor mij het moment om actie te ondernemen en maakte de keuze voor een haartransplantatie. Uiteraard moest ik hier nog wel een tijdje voor sparen voordat ik daadwerkelijk een afspraak kon maken.

Ik heb toen een haartransplantatie gehad bij een andere kliniek. Ik ging er vanuit dat ik tevreden zou zijn met het resultaat, waardoor het bij een enkele transplantatie zou blijven. Een jaar na deze behandeling maakte ik de balans op en kon ik niet anders dan concluderen dat ik niet helemaal tevreden was. Mijn inhammen waren opgevuld, maar de dichtheid was vrij laag, waardoor ik mij daar oncomfortabel bij voelde. Ik had ook littekentjes en een rode huid op sommige plekken. Ik droeg mijn haar nog steeds naar voren, iets waarvan ik hoopte dat het tot het verleden zou behoren. Dus ik ging terug naar de tekentafel en besloot een tweede transplantatie te nemen.

In mijn zoektocht naar een andere kliniek, kwam ik bij Hairtec terecht. Een jonge organisatie maar met een team dat veel langer werkzaam was in de wereld van haartransplantaties, zowel nationaal als internationaal. Juist omdat het een jonge organisatie is, trok Hairtec mijn aandacht. Ik bedacht me dat ze heel ambitieus zijn en zichzelf graag zouden willen bewijzen met mooie resultaten. Bovendien las ik veelbelovende verhalen over de hoofdbehandelaarster, mevrouw Aysegul.

Tijdens mijn intake wilde ik niet teveel loslaten over wat mij dwarszat over het resultaat na mijn eerste transplantatie. De consulent bevestigde echter mijn vermoedens en zag de mogelijkheid om mijn haargrens en de dichtheid van mijn inhammen naar een hoger niveau te brengen. Het voelde vertrouwd en ik kreeg direct de indruk dat een hoge kwaliteit prioriteit zou krijgen. Toen ik de deur uitliep wist ik al genoeg, mijn tweede haartransplantatie zou hier plaatsvinden.

Op de dag van behandeling was ik van te voren nog op mijn hoede. Ik had mij namelijk eerder vertrouwd gevoeld en dat had uiteindelijk niet uitgepakt in een resultaat waar ik volledig tevreden mee was. Maar na slechts 15 minuten voelde ik me al totaal gerustgesteld door de benadering van het team van Hairtec. En dat vertrouwen groeide alleen maar verder gedurende de dag. Zelfs het afscheren van mijn haar verliep met aandacht voor detail.

 

Hair Icon

Aantal grafts geoogst: 2.150
Aantal haren getransplanteerd: 4.540

Voor – 6 maanden na de haartransplantatie (eindresultaat is na 12 maanden)

De verdovingen kunnen een beetje gemeen voelen, maar de rest van de behandeling is zo goed als pijnloos. Uiteraard lig je lang stil, maar de tijd gaat ook wel weer snel voorbij. Met af en toe een lolletje tussendoor was het een gezellige ervaring. Het team van Hairtec werkt nauwkeurig en Aysegul is een tovenares. Aan alles merk je dat ze een zo mooi mogelijk resultaat willen neerzetten en dat ze niet tevreden zijn met minder. Het gevoel dat je daarvan krijgt als patiënt is ontzettend prettig, omdat je beseft dat je in goede handen bent.

Aan het eind van de dag was ik erg blij met het resultaat en startte het uitgebreide nazorgtraject. Ik heb het als zeer fijn ervaren dat de eerste wasbeurt gedaan werd door Hairtec. Ik vind het wassen spannend en ben daardoor waarschijnlijk te voorzichtig. Ook de wassing op de tiende dag was voor mij een uitkomst. Vanaf hier is het een kwestie van geduld en wachten op een mooi resultaat. Ik ben blij dat ik bij Hairtec terecht gekomen ben en dankbaar dat het team mij zo goed geholpen heeft. Beter dan dit wordt het niet. 

De heer G. Heij

Glenn heeft gekozen voor een Saffier FUE haartransplantatie voor het accentueren van de haarlijn en verder het verbeteren van de algehele haardichtheid over het gehele hoofd.

Ervaring van de patiënt

Ik liep eigenlijk al jaren met het idee om een haartransplantatie te laten doen. Op een dag was ik het zat om mezelf niet meer recht in de spiegel aan te willen kijken om niet te hoeven zien hoe lelijk ik het vond dat me haar steeds dunner en uiteindelijk kaler werd. Nu nadat Hairtec de haartransplantatie heeft uitgevoerd vraag ik mezelf nog steeds af waarom ik zo lang heb gewacht. Het enige wat nu nog vervelend is dat ik weer naar de kapper moet;)

Waarom een transplantatie in Nederland en niet bijvoorbeeld in Turkije? Omdat ik het nazorgtraject heel belangrijk vond en toevallig heb ik daar ook intensief van moeten gebruik maken. Ik had namelijk griep gehad net voordat ik de haartransplantie onderging. Niet verstandig van me geweest om dit niet eerst te melden. Ik dacht dat het allemaal wel zou meevallen. Na de haartransplantie voelde ik me echter weer ziek worden, omdat mijn weerstand zwakker was.

Mijn huisart wimpelde me af met: “Neem een paracetamol en ziek goed uit”. Hairtec daarentegen wilde mij vaker zien dan mijn eigen huisarts! Longen beluisterd, bloeddruk gemeten en goed advies gekregen hoe ik ermee moest omgaan en de juiste medicijnen. Ondertussen werd er tijdens mijn bezoeken natuurlijk ook nog even gekeken hoe goed mijn haar zat. Ook hebben ze me de hele ziekteperiode telkens opgebeld om te vragen hoe het met me ging. Vond ik een heel prettig en geruststellend gevoel. 

Ik wil hiermee zeggen dat een goede begeleiding door het hele proces lastiger te krijgen is in het buitenland. Er zal maar iets fout gaan en dan? Vliegtuig terug naar Turkije? Ik lag nu heerlijk in m’n eigen bed na de behandeling. Bezuinig dus aub niet een paar honderd euro voor minder comfort, kwaliteit en zo kan ik nog een tal van dingen opnoemen.

Ik ben zeer tevreden over het proces heb al een hele bos haar die ik echt jaren niet gehad heb. Op de vraag of ik mijn verhaal wilde delen was mijn antwoord daarom direct positief. Hairtec zijn toppers en dat wil ik graag breed delen.

 

Hair Icon

Aantal grafts geoogst: 4.200
Aantal haren getransplanteerd: 7.100

Voor – 6 maanden na de haartransplantatie (eindresultaat is na 12 maanden)

De heer R. van Geloven

Rick heeft gekozen voor de DHI methode, omdat hij niet kaalgeschoren wilde worden. Daarnaast was zijn wens om een zo hoog mogelijke haardichtheid te behalen.

 

Ervaring van de patiënt

Na een best lange periode van onderzoek en beoordelen welke haarkliniek geschikt voor mij was om mijn wegtrekkende haarlijn aan te pakken kwam ik door de uitstekende reviews bij Hairtec terecht. Zelf ben ik ondernemer en sta ik voor mijn bedrijf vaak op de foto of deel ik vlogs van mijn ervaringen in het ondernemen. Hiervoor wil je er natuurlijk wel goed uitzien, maar zag ik dat mijn haargrens steeds dunner werd en verder wegtrok. Daar moest aan gedaan worden vond ik. Tijdens mijn intake werd ik erg warm ontvangen en kreeg ik direct door dat Hairtec wist waar ze het over hadden. Op de dag van de behandeling sta je helemaal in het middelpunt door de behandelaars en dit geeft ook het gevoel dat je in goede handen bent. De hoofdbehandelaar Mevr. A. Gul heeft veel ervaring en meer dan 3.000 behandelingen uitgevoerd. Dat was voor mij de belangrijkste reden om de behandeling door haar uit te laten voeren. Zelf heb ik gekozen voor DHI, omdat ik dan niet helemaal kaalgeschoren hoefde te worden en met een aanvullende kuur receptorbehandelingen geef ik mijn haar een volledige verzorging voor meer volume. Alles is mij super bevallen en ik had de dag na de operatie al nergens last meer van (behalve wat hoofdpijn, maar dat heb ik vaker).

Ik wil het hele team van Hairtec bedanken voor de geweldige service en het mooie resultaat wat al is bereikt, ben erg benieuwd naar de komende periode. In ieder geval is Hairtec een dikke aanrader!

Ik heb mijn ervaringen ook op vlog gedeeld en blijf dat het komende jaar regelmatig doen. Dus als je benieuwd bent naar mijn verhaal dan kun je mij volgen.

Hair Icon

Aantal grafts geoogst: 3.107
Aantal haren getransplanteerd: 5.997

Voor – 6 maanden na de haartransplantatie (eindresultaat is na 12 maanden)

De heer D. Bos

Bij Dave is een haartransplantatie op de kruin toegepast om een zo hoog mogelijke haardichtheid te bereiken. Vaak wordt beweerd dat een kruin niet goed dekkend te krijgen is. Het resultaat laat zien dat dit verleden tijd is met behulp van de DHI techniek.

Op de foto voor de haartransplantatie is goed te zien dat Dave nog redelijk veel haar had in het te opereren gebied, op en rond de kruin. Om te voorkomen dat  bestaande haarfollikels niet door een haartransplantatie beschadigd raken is het essentieel om heel zorgvuldig te implanteren. Er is daarom door Dave voor de DHI methode gekozen. Bij deze techniek worden de haarfollikels (grafts) direct in de hoofdhuid geplaatst, zonder dat er incisies in de hoofdhuid worden gemaakt. Daarmee wordt mogelijke nevenschade aan de bestaande haarfollikels voorkomen en is er ook sprake van sneller van de hoofdhuid en het bloedvatenstelsel. Het effect daarvan is na zes maanden al mooi zichtbaar.

Ervaring van de patiënt

Ik heb een goede uitleg voor, tijdens en na de behandeling gekregen. Alles wordt me telkens uitgebreid uitgelegd en ook gemaild, zodat ik alles nog eens rustig kan nalezen. Het team is aardig en stellen je helemaal gerust tijdens de behandeling. Er wordt goed geluisterd naar wat je wensen zijn en alles werd duidelijk besproken.

Veel mensen kiezen voor Turkije om een behandeling te doen maar ik wilde de reis niet maken en wenste mijn nazorg ook in Nederland te hebben. Hairtec maakt dat allemaal meer dan waar in de praktijk.

Het tussenresultaat is na 6 maanden voor mij al heel goed en sneller als verwacht heb ik al een volle kruin met haar. Het kost wat maar ik zou het achteraf gezien zeker weer gedaan hebben!

Hair Icon

Aantal grafts geoogst: 2.810
Aantal haren getransplanteerd: 3.170

Voor – 6 maanden na de haartransplantatie (eindresultaat is na 12 maanden)

De heer P. Frank

Maart 2023 koos de 54-jarige Frank Peters voor Hairtec Haarkliniek.

Hij besloot de stap te nemen om een haartransplantatie uit te laten voeren. Met de DHI-methode werden 4.320 grafts en in totaal 9.840 haren getransplanteerd om Franks haarlijn te revitaliseren.

Ervaring van de patiënt

Na een lange periode van onderzoek over hoe om te gaan met haaruitval, trok Hairtec mijn aandacht met haar deskundige team en succesvolle staat van dienst. Op de dag van de afspraak stelde de vriendelijke sfeer en professionele aanpak van de kliniek mij zeer tevreden en versterkte mijn vertrouwen in de operatie en het resultaat.

Ik voelde me op mijn gemak dankzij de gedetailleerde informatie van het deskundige team en de antwoorden op al mijn vragen die ik had voor de operatie. Op de dag van de haartransplantatie zelf gaf de procedure die werd uitgevoerd mij een goed gevoel.

Ik koos voor de DHI-methode, die mij een natuurlijke look geeft zonder dat mijn haar volledig geschoren hoefde te worden. Na de operatie kon ik daardoor veel sneller weer mijn dagelijkse activiteiten hervatten en voelde geen ongemak.

Ik bedank graag het Hairtec team en uit mijn dankbaarheid voor hun professionaliteit en vriendelijke benadering.

Ik heb het volste vertrouwen in Hairtec en ben al heel blij met het behaalde tussenresultaat.

Hair Icon

Aantal grafts geoogst: 4.320
Aantal haren getransplanteerd: 9.840

Voor – 6 maanden na de haartransplantatie (eindresultaat is na 12 maanden)

De heer M. Kuipers

Bij Mike is zowel op de haarlijn als de kruin een haartransplantatie toegepast.
Ervaring van de patiënt
Ik heb Hairtec als een hele fijne kliniek ervaren, waar je goed wordt geholpen en het personeel gastvrij en vriendelijk is.

Het adviesgesprek was heel interessant en ik werd goed geïnformeerd. Tijdens het gesprek werd met een microscoop op mijn hoofd gekeken naar de haarzakjes en gezondheid van mijn hoofdhuid. Het was een prima uitleg, waardoor ik vertrouwen kreeg in hun aanpak.

De behandeldag liet ik op me afkomen, maar viel positief mee en er werd goed voor me gezorgd door het team. De nazorg was ook prima, je krijgt de juiste spullen en informatie mee om voor je nieuwe haar te zorgen.

Ik wil jullie wel heel erg bedanken voor het terug geven van mijn volle bos met haar die ik vroeger had.

Hair Icon
Aantal grafts geoogst: 3.690
Aantal haren getransplanteerd: 7.550

Voor – 6 maanden na de haartransplantatie (eindresultaat is na 12 maanden)