De heer R. Rosier

Bij Robert is de Saffier FUE haartransplantatie toegepast, waarbij de focus lag op de diepe inhammen en een kale kruin.

Ervaring van de patiënt

Mijn haar was in de loop der jaren al flink uitgedund en de kaalheid begon me te storen, dus ik wilde hier graag wat aan doen. Hairtec heeft mij echt geholpen om dat prima te realiseren. Ik kijk heel tevreden terug op de achterliggende maanden. Dus toen mij gevraagd werd of ik mijn ervaringen wilde delen, was mijn antwoord direct positief!

Al bij binnenkomst had ik het gevoel dat ik op het juiste adres was aangekomen, want het is een mooie propere kliniek en ik werd vriendelijk begroet en snel geholpen. Tijdens het adviesgesprek werd echt geluisterd naar mijn specifieke wensen en werd duidelijk uitgelegd hoe de procedure van start tot eind zou verlopen. Ik kreeg daardoor het vertrouwen om een positieve beslissing te nemen. Het team dat er werkt is heel ervaren en goed op elkaar ingespeeld, dat merkte ik aan alles: hun kennis, de rust en steeds een uitgebreide uitleg over de volgende stap die werd uitgevoerd.

Op de behandeldag verliep alles heel soepel. Tijdens de intake werd uitgelegd wat die dag op de planning stond. Ik had hetzelfde ook al gedurende het adviesgesprek vernomen, dus dat was prettig als herhaling. Daarna werden medische testjes uitgevoerd en werd de nieuwe haarlijn getekend. Daar werd echt ruimschoots de tijd voor genomen en ik vond het prettig dat ik in gesprek kon gaan over wat het mooiste resultaat zou opleveren. Daarna kreeg ik een smoothie voor wat extra energie en was ik klaar voor de start.

Hair Icon

Aantal grafts geoogst: 4.260
Aantal haren getransplanteerd: 8.480
Haartransplantatie: augustus 2022

Voor – 6 maanden na de haartransplantatie

Eerst kreeg ik plaatselijke verdoving met een speciaal apparaat dat de verdoving direct inspoot zonder een naald. Daarna kreeg ik nog wat normale injecties, maar daar voelde ik niets van. Rond 11 uur was het team klaar met het eerste deel (oogsten uit mijn donorgebied) en mocht ik gaan lunchen (ook prima verzorgd). Daarna werden de haartjes teruggezet in mijn inhammen. Dat ging best snel, want men werkte met een team van vijf specialisten. De sfeer gedurende de hele dag was ook heel ontspannen, wat prettig was, want ik was vooraf toch wat gespannen. Na de operatie kreeg ik een exitgesprek waarin werd uitgelegd hoe de behandeling was verlopen en wat ik de komende weken moest doen (en wat juist niet).

Inmiddels zijn we zes maanden na de haartransplantatie en heb ik ook een kuur van vier receptorbehandelingen gehad. Ik ben nu al heel tevreden en had dit geweldige resultaat echt niet zo snel verwacht! En dan te bedenken dat het eindresultaat pas na twaalf maanden volledig bereikt is. Ik kijk nu al uit naar dat moment.

Mevrouw R. van Jole

Bij Rowena is de DHI haartransplantatie (de zogenaamde haarbesparende methode) toegepast. Daarbij hoeft het haar niet volledig te worden weggeschoren en in het donorgebied (op de achterzijde van het hoofd) wordt het haar zodanig geschoren dat het bovenliggende haar de kale plek camoufleert. Deze methode wordt zowel bij dames en mannen gehanteerd die niet volledig kaalgeschoren wensen te worden.

Ervaring van de patiënt

Als vrouw is kaal zijn echt niet fijn en ik stoorde me heel erg aan de open plekken in mijn haar. Ik ging op zoek naar een goede kliniek en kreeg een goed gevoel van de uitleg op de website van Hairtec. Toen was de stap voor mij snel genomen om op gesprek te gaan. Het adviesgesprek was echt prettig en ik werd goed geïnformeerd. Het hoofd van het behandelteamsloot ook aan bij het gesprek, wat me veel vertrouwen gaf. Want ze luisterde goed naar mijn idee en ze vulde dit prima aan. Ze voelde daarbij echt goed aan wat mij stoorde. Het was heel fijn om te horen dat het mogelijk was om mijn haar weer voller te laten worden. Ik heb bewust gekozen voor de DHI methode, want ik wilde geen kortgeschoren hoofd na de behandeling.

Op de ochtend van de operatie legde de arts uit wat het plan was. Daarna hebben ze een strookje op mijn achterhoofd weggeschoren om daar de haartjes weg te halen die op de open plekjes op mijn hoofd gezet moesten worden. Het scheren werd heel nauwkeurig gedaan waardoor mijn haar er na de operatie mooi overheen viel. De haartjes terugplaatsen ging met een soort pennetje en werd voor mijn gevoel heel voorzichtig gedaan. Na de operatie werd mijn achterhoofd gedeeltelijk ingepakt met verband en kreeg ik een eindgesprek met uitleg en allerlei hulpmiddeltjes voor de nazorg.

Het is nu zes maanden geleden en iedereen in mijn omgeving is heel complimenteus over het resultaat en ik ben daar echt blij om. Na twee maanden zag ik al wat haartjes groeien waar ik positief over was, maar nu na zes maanden merk ik echt een heel groot verschil met vroeger. Ik vertel ook iedereen die het maar horen wil hoe blij ik ben met de haartransplantatie en hoe goed ik me nu voel. Achteraf had ik het veel eerder moeten doen. Ik wil ook graag helpen om het taboe op haartransplantaties bij vrouwen te doorbreken, want het is echt niet leuk om kaal te worden. Ik ben daar nu definitief van af en dat gun ik echt iedereen. Daarom heb ik heel graag meegewerkt aan mijn interview.

Hair Icon

Aantal grafts geoogst: 1.830
Aantal haren getransplanteerd: 4.026
Haartransplantatie: augustus 2022

Voor – 6 maanden na de haartransplantatie

De heer O. Kocbiyik

Bij Omer is de Saffier FUE haartransplantatie toegepast, waarbij de focus voornamelijk op de inhammen lag.

Ervaring van de patiënt

Ik had al heel lang inhammen en mijn omgeving kende mij ook niet anders. Ik heb eerst onderzocht welke klinieken er zijn die mij konden helpen en na meerdere gesprekken met andere klinieken heb ik voor Hairtec gekozen. Ik kon ook kiezen voor een kliniek in Turkije want ik spreek zelf de taal goed. Maar in een topkliniek betaal je daar nu net zo veel als in Nederland en ik wilde zeker zijn dat ik de juiste nazorg zou krijgen. Ik heb op internet een paar slechte haartransplantaties gezien en wilde dat zeker voorkomen. Daarnaast wilde ik gewoon na de operatie meteen thuis kunnen zijn en niet het gedoe hebben van vliegen met een zweetband zoals je vaak ziet.

Tijdens het consultgesprek werd me goed uitgelegd wat mogelijk was en het aantal grafts dat ik nodig had. We hebben lang gesproken over de haarlijn die bij mijn gezicht past. Ik ben een perfectionist en door die extra aandacht heb ik uiteindelijk besloten voor hen te gaan.

De operatie was goed te doen en ik had geen last van de verdovingen. Het is wel lang liggen, maar ik kreeg meerdere rustpauzes en tussendoor kon ik lunchen. Het team liet me zien dat er uit mijn grafts vaak meerdere haren gewonnen konden worden. Dus er zijn veel meer haren geplaatst dan ik vooraf verwacht had. Dat was een mooie meevaller.

Nu na zes maanden kun je al goed zien hoe groot het verschil met vroeger is. Ik ben zelf kapper en vertel in mijn zaak aan al mijn klanten hoe positief ik ben over mijn haartransplantatie. Wat dat betreft ben ik een wandelende reclamezuil geworden voor Hairtec. En ik doe dat graag want ik ben ze heel dankbaar en wilde graag hieraan meewerken om mijn ervaringen te delen.

Hair Icon

Aantal grafts geoogst: 3.630
Aantal haren getransplanteerd: 6.750
Haartransplantatie: augustus 2022

Voor – 10 dagen na de haartransplantatie

De heer Y.A. Mohamed

Bij Yahia is de Saffier FUE haartransplantatie toegepast, waarbij de focus lag op de haarlijn en beperkt de kruin.

Ervaring van de patiënt

Ik heb nooit gedacht dat een haartransplantatie zo toegankelijk zou zijn. Omdat ik kroeshaar heb wist ik niet zeker of deze mogelijkheid überhaupt bestond en wat de slagingskans zou zijn. Na een goede intake te hebben gehad, waarin al mijn vragen rondom de haartransplantatie deskundig waren beantwoord, besloot ik voor een haartransplantatie te gaan bij Hairtec. 

De professionals van Hairtec gaven mij een verzekerd gevoel en dat is erg geruststellend. De behandeling zelf verliep spoedig en met 5 uurtjes was ik weer thuis en een paar dagen later was ik weer aan het werk. Het herstel ging zeer snel en er was geen littekenweefsel te bekennen. 

Ik vind de communicatie met de professionals erg prettig en vooral de bereikbaarheid. Al mijn vragen worden binnen no-time beantwoord en ik wordt zelfs pro-actief door Hairtec zelf benaderd met de vraag hoe ik mij voel. Dit ben ik van geen enkele zorgverlener gewend. 

Inmiddels zijn we zes maanden verder en het tussenresultaat is echt al heel goed. Ik ben blij dat ik voor kwaliteit heb gekozen en kijk uit naar het eindresultaat.

Hair Icon

Aantal grafts geoogst: 2.230
Aantal haren getransplanteerd: 3.920
Haartransplantatie: september 2022

Voor – 6 maanden na de haartransplantatie

De heer N. Erdem

Bij de heer Erdem is de DHI haartransplantatie toegepast, waarbij de focus lag op het behalen van maximale haardichtheid, het accentueren van de inhammen en zijn kruin. Vanwege zijn representatieve werk wilde hij niet volledig kaalgeschoren worden. Met behulp van de DHI methode konden we zijn wens uitvoeren.

Ervaring van de patiënt

Ik heb inmiddels vijf maanden geleden een haartransplantatie gehad bij Hairtec. Ik ben makelaar van beroep en wilde zo snel mogelijk weer representatief zijn om te kunnen werken. Ik heb daarom bewust voor de DHI techniek gekozen, waarbij ik boven op mijn hoofd niet geschoren hoefde te worden. Achteraf ben ik echt zeer tevreden over het resultaat, want ik krijg regelmatig opmerkingen waarbij iemand vraagt of ik net terug van vakantie ben. Het geeft me echt een frisser en jonger uiterlijk voor mijn gevoel. Ik heb naast de haartransplantatie ook gekozen voor een kuur met de receptorbehandeling. Ik heb de vier sessies inmiddels gehad en merk dat ik veel meer massa en volume in mijn haar heb gekregen en het haar ook een stuk donkerder is geworden.

Het team van Hairtec heeft er alles aan gedaan om mij gedurende het hele traject goed te begeleiden. Een duidelijk adviesgesprek zonder verkooppraatjes en alles wat verteld werd is ook echt uitgekomen. De behandeling zelf verliep soepel en het nazorgtraject waar ik gebruik van maak is ook prima verzorgd.

In mijn omgeving heb ik al meerdere vrienden en zelfs een aantal cliënten doorverwezen, omdat ik overtuigd ben van hun kwaliteiten. Wat dat betreft spreek ik graag mijn complimenten uit en heb daarom meegewerkt aan dit interview. Ik ben namelijk écht tevreden over het resultaat, dus een beetje promotie voor deze toppers kan geen kwaad!

Hair Icon

Aantal grafts geoogst: 3.050
Aantal haren getransplanteerd: 7.590
Haartransplantatie: september 2022

Voor – 6 maanden na de haartransplantatie

De heer G. Neven

De heer Neven heeft een Saffier FUE haartransplantatie gehad. Hij heeft in 2019 een eerste haartransplantatie ondergaan in een andere kliniek, maar was niet tevreden over het eindresultaat. De haardichtheid was voor hem onvoldoende en na onze haaranalyse bleek dat er in de haarlijn multiple grafts waren gebruikt, wat een onnatuurlijk effect geeft. Wij hebben hem daarom een corrigerende haartransplantatie geadviseerd waarbij de aandacht lag op het corrigeren van de haarlijn en het verhogen van de haardichtheid, zodat het aansluit op de rest van zijn kapsel. Het tussenresultaat is al een egaal geheel en is na twaalf maanden volledig volgroeid.  

Ervaring van de patiënt

Ik heb in 2019 mijn eerste haartransplantatie gehad. In het begin was ik blij met het resultaat, maar langzaam merkte ik weer kale plekjes en over mijn haarlijn was ik ook niet tevreden.

Op zoek naar een goede haarkliniek is moeilijk. Er zijn zoveel klinieken en iedereen belooft het beste resultaat, waardoor het ingewikkeld is om de juiste keuze te maken. Ik heb door een vriend voor Hairtec gekozen, omdat hij zelf door hen is behandeld en heel tevreden is. Zelf ben ik ook heel tevreden dat ik voor hen heb gekozen. Want als ik achteraf beide behandeltrajecten vergelijk weet ik nu wat ik de eerste keer gemist heb. Niet alleen het veel betere resultaat maar ook de dienstverlening en nazorg is goed geregeld.

Ik heb naast de haartransplantatie ook een receptorkuur genomen om mijn haar extra energie te geven. Ik merk dat mijn haar nu voller is dan vroeger en heb glans en meer kleur teruggekregen in mijn haar.

Mijn haar is nu eindelijk zoals ik het wenste. Ik wilde mijn ervaringen delen met iedereen en zo Hairtec danken voor hun werk

Hair Icon

Aantal grafts geoogst: 2..030
Aantal haren getransplanteerd: 4.255
Haartransplantatie: oktober 2022

Voor – 6 maanden na de haartransplantatie

Mevrouw Y. Dahlenburg

Bij Yvette is een wenkbrauw haartransplantatie uitgevoerd met behulp van de DHI methode. Daardoor herstelt de huid zich veel sneller en door de directe plaatsing van de haartjes ontstaan er geen littekens in de wenkbrauwen.

Ervaring van de patiënt

Ik heb vroeger drie keer permanente make-up laten tatoeëren in mijn wenkbrauwen. Het eerste jaar was het resultaat steeds mooi maar daarna vervaagde de kleur en moest ik mijn wenkbrauwen weer bijtekenen. Ik was daar helemaal klaar mee, maar wist niet wat de oplossing kon zijn. Via een vriendin hoorde ik dat ze haar wenkbrauwen door Hairtec had laten implanteren en het zag er mooi uit. Ik ben daarom op gesprek geweest en dat was meteen een klik. Ik heb ook niet verder gezocht en meteen besloten om de behandeling uit te laten voeren. Ik heb daar geen moment spijt van gehad!

 Tijdens de behandeldag werden eerst mijn wenkbrauwen getekend. Ze nam echt de tijd en toen we beiden tevreden waren zijn er foto’s gemaakt om later te kunnen vergelijken. De haartjes die ze nodig had heeft ze van mijn achterhoofd gebruikt. Ze hadden daarvoor een strook op mijn achterhoofd weggeschoren. Ze hebben dat heel netjes gedaan, waardoor mijn haar er overheen viel en je er niets meer van zag.

 Na de behandeling ben ik een paar keer terug geweest voor nacontroles en ook dan nemen ze alle tijd voor je vragen. Je merkt gewoon dat het team je graag wilt helpen.

Hair Icon

Aantal grafts geoogst: 510
Aantal haren getransplanteerd: 612
Haartransplantatie: oktober 2022

Voor – 6 maanden na de wenkbrauw haartransplantatie

De heer J. Ornia

Jose heeft gekozen voor een Saffier FUE haartransplantatie voor een algehele verbetering van de haardichtheid op het hoofd.

Ervaring van de patiënt

Hairtec is een laagdrempelige haarkliniek. Zeer professioneel en betrokken. Persoons gericht, kundig personeel en ze stellen je op je gemak. Prijs/kwaliteit verhouding is uitmuntend. Voortreffelijke nazorg. 

Inmiddels 6 maanden verder en alles gaat naar verwachting. Betrokkenheid en nazorg blijft prima. Personeel is zeer betrokken. En het belangrijkst, het haar begint goed en sterk te groeien. 

Kortom : uiterst tevreden en heel blij dat ik bij Hairtec mijn haartransplantatie heb laten doen. Een aanrader.

Hair Icon

Aantal grafts geoogst: 2.700
Aantal haren getransplanteerd: 4.700
Haartransplantatie: oktober 2022

Voor – 6 maanden na de haartransplantatie

De heer R. de Jong

Bij Rens is door ons een DHI baard haartransplantatie uitgevoerd. Hij had van zichzelf weinig baardgroei en wilde een zo natuurlijk mogelijke baardgroei zonder strakke lijn. Het resultaat moest als het ware niet opvallen. Het doel was om de algehele baard haardichtheid te verhogen. Bij de baard haartransplantatie hanteren wij standaard de DHI methode, omdat er daardoor geen littekens ontstaan in het gezicht en het herstel nog sneller verloopt. Na een aantal dagen was Rens weer in staat om de alledaagse zaken op te pakken.

Het resultaat op de foto is vijf maanden na de behandeling. Het is daarmee een momentopname en kunnen we na twaalf maanden spreken van het eindresultaat en een volledige baardgroei.

Ervaring van de patiënt

Ik heb enige tijd rondgelopen met de wens om een baard te kunnen laten staan. Of in ieder geval zelf de keus te hebben om dit wel of niet te doen.

Ik heb gekozen voor de DHI methode omdat dit een manier is om het meest mooie resultaat te krijgen, een natuurlijk uiterlijk en minst lange hersteltijd. Gezien mijn publieke werk kon ik niet met een opgezwollen gezicht rondlopen.

Nu vijf maanden verder wordt het resultaat langzaam steeds zichtbaarder en ben ik al heel blij met mijn huidige baardgroei. Ik weet dat ik nog een half jaar te gaan heb, dus het gaat alleen maar beter en voller worden de komende tijd. Kom maar op!

Het team van Hairtec hebben me goed opgevangen en ik voelde me hier absoluut geen nummer. Tijdens de operatie was alles tot in de puntjes geregeld, zelfs het vervoer naar huis hebben ze verzorgd, omdat ik niet iemand had geregeld die mij thuis kon brengen. Dat noem ik service!

Toen mij werd gevraagd of mijn foto’s gedeeld mochten worden als voorbeeld voor andere mannen die twijfelen over het kiezen voor een behandeling was ik uiteraard positief. Maar ik wilde wel mijn gezicht bedekken, omdat ik niet herkenbaar wilde zijn vanwege mijn werk.

Hair Icon

Aantal grafts geoogst: 970
Aantal haren getransplanteerd: 2.070
Haartransplantatie: november 2022

Voor – 5 maanden na de baard haartransplantatie

Mevrouw D. Yankova

Darina heeft een gehad om de haardichtheid te verbeteren. Hierbij is de Direct Hair Implatation (DHI) methode gebruikt, waarbij de haren direct tussen de bestaande haren getransplanteerd zijn. Zij hoefde daardoor niet volledig geschoren te worden, waardoor het effect snel merkbaar was.

Ervaring van de patiënt

Ik was langere tijd onzeker over mijn haar en had buiten altijd een pet op om mijn kaalheid te kunnen verbergen. Ik had ook weinig hoop dat mijn haarprobleem echt opgelost kon worden. Ik had al veel uitgeprobeerd maar niets heeft geholpen. Het was dus of een haarstukje, of een haartransplantatie. Maar ik had niet echt vertrouwen dat een haartransplantatie mij kon helpen. Na mijn gesprek bij Hairtec was ik echter opgelucht dat ik mijn verhaal kon vertellen en de adviseuse liet me echt het gevoel geven dat ze me volledig begreep. Ik heb daarom dezelfde dag nog besloten om mijn haartransplantatie door Hairtec te laten uitvoeren. Ik had besloten om niet helemaal kaalgeschoren te worden en dat kon met behulp van de DHI methode. Daardoor zag ik minder op tegen de procedure en de nasleep ervan. Ik was op de dag van de operatie heel erg gespannen maar de lieve mensen van het team hebben me erg op mijn gemak gesteld. Achteraf viel het zelfs mee allemaal. 

Het is nu zes maanden na mijn haartransplantatie en ben al blij dat ik gewoon over straat kan zonder pet. Ik heb daarom meteen ingestemd toen mij werd gevraagd of ze me mochten interviewen voor op de website. Hopelijk krijgen meer vrouwen de moed om iets te doen aan hun kaalheid. Want er bestaat toch nog een taboe voor vrouwen die kaal worden. Dat hoeft nu echt niet meer denk ik.  

Hair Icon

Aantal grafts geoogst: 2.700
Aantal haren getransplanteerd: 5.240
Haartransplantatie: december 2022

Voor – 6 maanden na de haartransplantatie

De heer P. Bosma

Bij Paul is door ons een DHI haartransplantatie uitgevoerd. Hij had een jaar eerder een haartransplantatie laten uitvoeren door een andere kliniek, maar was niet tevreden met het resultaat. Voor zijn corrigerende operatie is hij bij ons uitgekomen. Het doel was om de algehele haardichtheid te verhogen en om de asymmetrisch geplaatste haarlijn (van de eerste haartransplantatie) te herstellen.

Ervaring van de patiënt

Mijn haargrens was al vanaf mijn tienerjaren niet naar wens. Vrij hoog en met inhammen waardoor ik een beetje kalend leek, terwijl ik dat niet was. Ik droeg mijn haar daarom altijd naar voren, zodat mijn inhammen niet zo opvielen. Toen ik ouder werd begon mijn haargrens terug te trekken en mijn haar dunner te worden. Dit gebeurde in een vrij langzaam tempo, waardoor ik pas laat opmerkte dat ik al best wat haren kwijt was geraakt. Dat was voor mij het moment om actie te ondernemen en maakte de keuze voor een haartransplantatie. Uiteraard moest ik hier nog wel een tijdje voor sparen voordat ik daadwerkelijk een afspraak kon maken.

Ik heb toen een haartransplantatie gehad bij een andere kliniek. Ik ging er vanuit dat ik tevreden zou zijn met het resultaat, waardoor het bij een enkele transplantatie zou blijven. Een jaar na deze behandeling maakte ik de balans op en kon ik niet anders dan concluderen dat ik niet helemaal tevreden was. Mijn inhammen waren opgevuld, maar de dichtheid was vrij laag, waardoor ik mij daar oncomfortabel bij voelde. Ik had ook littekentjes en een rode huid op sommige plekken. Ik droeg mijn haar nog steeds naar voren, iets waarvan ik hoopte dat het tot het verleden zou behoren. Dus ik ging terug naar de tekentafel en besloot een tweede transplantatie te nemen.

In mijn zoektocht naar een andere kliniek, kwam ik bij Hairtec terecht. Een jonge organisatie maar met een team dat veel langer werkzaam was in de wereld van haartransplantaties, zowel nationaal als internationaal. Juist omdat het een jonge organisatie is, trok Hairtec mijn aandacht. Ik bedacht me dat ze heel ambitieus zijn en zichzelf graag zouden willen bewijzen met mooie resultaten. Bovendien las ik veelbelovende verhalen over de hoofdbehandelaarster, mevrouw Aysegul.

Tijdens mijn intake wilde ik niet teveel loslaten over wat mij dwarszat over het resultaat na mijn eerste transplantatie. De consulent bevestigde echter mijn vermoedens en zag de mogelijkheid om mijn haargrens en de dichtheid van mijn inhammen naar een hoger niveau te brengen. Het voelde vertrouwd en ik kreeg direct de indruk dat een hoge kwaliteit prioriteit zou krijgen. Toen ik de deur uitliep wist ik al genoeg, mijn tweede haartransplantatie zou hier plaatsvinden.

Op de dag van behandeling was ik van te voren nog op mijn hoede. Ik had mij namelijk eerder vertrouwd gevoeld en dat had uiteindelijk niet uitgepakt in een resultaat waar ik volledig tevreden mee was. Maar na slechts 15 minuten voelde ik me al totaal gerustgesteld door de benadering van het team van Hairtec. En dat vertrouwen groeide alleen maar verder gedurende de dag. Zelfs het afscheren van mijn haar verliep met aandacht voor detail.

 

Hair Icon

Aantal grafts geoogst: 2.150
Aantal haren getransplanteerd: 4.540
Haartransplantatie: februari 2023

Voor – 10 dagen na de haartransplantatie

De verdovingen kunnen een beetje gemeen voelen, maar de rest van de behandeling is zo goed als pijnloos. Uiteraard lig je lang stil, maar de tijd gaat ook wel weer snel voorbij. Met af en toe een lolletje tussendoor was het een gezellige ervaring. Het team van Hairtec werkt nauwkeurig en Aysegul is een tovenares. Aan alles merk je dat ze een zo mooi mogelijk resultaat willen neerzetten en dat ze niet tevreden zijn met minder. Het gevoel dat je daarvan krijgt als patiënt is ontzettend prettig, omdat je beseft dat je in goede handen bent.

Aan het eind van de dag was ik erg blij met het resultaat en startte het uitgebreide nazorgtraject. Ik heb het als zeer fijn ervaren dat de eerste wasbeurt gedaan werd door Hairtec. Ik vind het wassen spannend en ben daardoor waarschijnlijk te voorzichtig. Ook de wassing op de tiende dag was voor mij een uitkomst. Vanaf hier is het een kwestie van geduld en wachten op een mooi resultaat. Ik ben blij dat ik bij Hairtec terecht gekomen ben en dankbaar dat het team mij zo goed geholpen heeft. Beter dan dit wordt het niet. 

De heer R. van Geloven

Rick heeft gekozen voor de DHI methode, omdat hij niet kaalgeschoren wilde worden. Daarnaast was zijn wens om een zo hoog mogelijke haardichtheid te behalen.

 

Ervaring van de patiënt

Na een best lange periode van onderzoek en beoordelen welke haarkliniek geschikt voor mij was om mijn wegtrekkende haarlijn aan te pakken kwam ik door de uitstekende reviews bij Hairtec terecht. Zelf ben ik ondernemer en sta ik voor mijn bedrijf vaak op de foto of deel ik vlogs van mijn ervaringen in het ondernemen. Hiervoor wil je er natuurlijk wel goed uitzien, maar zag ik dat mijn haargrens steeds dunner werd en verder wegtrok. Daar moest aan gedaan worden vond ik. Tijdens mijn intake werd ik erg warm ontvangen en kreeg ik direct door dat Hairtec wist waar ze het over hadden. Op de dag van de behandeling sta je helemaal in het middelpunt door de behandelaars en dit geeft ook het gevoel dat je in goede handen bent. De hoofdbehandelaar Mevr. A. Gul heeft veel ervaring en meer dan 3.000 behandelingen uitgevoerd. Dat was voor mij de belangrijkste reden om de behandeling door haar uit te laten voeren. Zelf heb ik gekozen voor DHI, omdat ik dan niet helemaal kaalgeschoren hoefde te worden en met een aanvullende kuur receptorbehandelingen geef ik mijn haar een volledige verzorging voor meer volume. Alles is mij super bevallen en ik had de dag na de operatie al nergens last meer van (behalve wat hoofdpijn, maar dat heb ik vaker).

Ik wil het hele team van Hairtec bedanken voor de geweldige service en het mooie resultaat wat al is bereikt, ben erg benieuwd naar de komende periode. In ieder geval is Hairtec een dikke aanrader!

Ik heb mijn ervaringen ook op vlog gedeeld en blijf dat het komende jaar regelmatig doen. Dus als je benieuwd bent naar mijn verhaal dan kun je mij volgen.

Hair Icon

Aantal grafts geoogst: 3.107
Aantal haren getransplanteerd: 5.997
Haartransplantatie: maart 2023

Voor – 10 dagen na de haartransplantatie

Uitstekend beoordeeld op Google-recensies

 • Inmiddels heb ik de grote stap genomen en afgelopen week maandag mijn haartransplantatie laten uitvoeren. Ik heb jaren van trial and error achter me met medicijnen en smeersels en wilde... read more

  Roy Kerdijk Avatar Roy Kerdijk
  21-12-2022

  Heel vriendelijk team dat mij heeft geholpen. Ze hebben me heel de dag gerustgesteld want ik was wat nerveus over de pijn die ik zou voelen. Mijn wenkbrauwen zijn al... read more

  Melisa Sheref Avatar Melisa Sheref
  14-11-2022

  Meerdere kennissen van me zijn hier ook geweest, dus ik had al een goed gevoel. Werd ook waargemaakt tijdens het consult en behandeling: alles pico bello geregeld. Operatie zelf was... read more

  Jan Heutink Avatar Jan Heutink
  23-10-2022
 • Vanaf dag 1 word je hier al heel fijn behandeld. Tijdens het gesprek met de consult was alles al heel fijn. Op de dag van de behandeling was ook alles... read more

  Bob (Bob) Avatar Bob (Bob)
  21-01-2023

  Letterlijk alles is was alles perfect geregeld: ontvangst, klantvriendelijkheid, het resultaat en de communicatie gedurende de operatie. Ook fijn dat alle apparatuur gloed nieuw is.

  Arash Mashadi Avatar Arash Mashadi
  14-02-2023

  Ik heb na veel te lezen gekozen voor de nieuwe DHI techniek. Ik ben eerst na twee ander klinieken gegaan die zeiden DHI aan te bieden maar puntje bij paaltje... read more

  Hakan Av Avatar Hakan Av
  14-02-2023
 • Wat ik goed vond aan Hairtec is dat het een echte kliniek is met OK en geen achteraf kantoortje. Ik ben eerst bij een aantal concurrenten geweest op industrieterrein en... read more

  Cecillia Kooper Avatar Cecillia Kooper
  21-11-2022

  Na een zoektocht op internet koos ik voor een intakegesprek bij de Hairtec Haarkliniek. Een jong bedrijf, maar veel ervaring met vooral de laatste technieken. Het intakegesprek was helder en... read more

  Maarten Avatar Maarten
  14-01-2023

  Ik ken de hoofdbehandelaarster van een eerdere behandeling in 2018 en wilde heel graag weer door haar geholpen worden. Het team bestaat uit warme mensen die die er alles aan... read more

  Tom Hofland Avatar Tom Hofland
  14-01-2023
 • Letterlijk alles is was alles perfect geregeld: ontvangst, klantvriendelijkheid, het resultaat en de communicatie gedurende de operatie. Ook fijn dat alle apparatuur gloed nieuw is.

  Arash Mashadi Avatar Arash Mashadi
  14-02-2023
 • Inmiddels heb ik de grote stap genomen en afgelopen week maandag mijn haartransplantatie laten uitvoeren. Ik heb jaren van trial and error achter me met medicijnen en smeersels en wilde... Lees meer

  Roy Kerdijk Avatar Roy Kerdijk
  21-12-2022
 • Meerdere kennissen van me zijn hier ook geweest, dus ik had al een goed gevoel. Werd ook waargemaakt tijdens het consult en behandeling: alles pico bello geregeld. Operatie zelf was... Lees meer

  Jan Heutink Avatar Jan Heutink
  23-10-2022
 • Na een zoektocht op internet koos ik voor een intakegesprek bij de Hairtec Haarkliniek. Een jong bedrijf, maar veel ervaring met vooral de laatste technieken. Het intakegesprek was helder en... Lees meer

  Maarten Avatar Maarten
  14-01-2023
 • Vanaf dag 1 word je hier al heel fijn behandeld. Tijdens het gesprek met de consult was alles al heel fijn. Op de dag van de behandeling was ook alles... Lees meer

  Bob (Bob) Avatar Bob (Bob)
  21-01-2023
 • Ik heb me vanaf het eerste contactmoment heel vertrouwd gevoeld. En toen ik op gesprek ging was de sfeer heel aangenaam en gemoedelijk. Dat heeft me ook echt geholpen om... Lees meer

  ruby vijverberg Avatar ruby vijverberg
  23-09-2022