Haartransplantatie zonder scheren

Vele mannen en vrouwen worstelen met de gevolgen van haarverlies en het kan impact hebben op het zelfvertrouwen. Gelukkig biedt de medische wereld steeds geavanceerdere oplossingen. Bij Hairtec Haarkliniek specialiseren wij ons in haartransplantatie zonder scheren. Dit is een revolutionaire methode die de nadelen van traditionele technieken voorkomt.

haartransplantatie-zonder-scheren

Wat is een haartransplantatie?

Een haartransplantatie is een chirurgische ingreep waarbij gezonde haarzakjes (follikels) van een donorzone naar de kale plekken worden overgebracht. De getransplanteerde haren zullen op de nieuwe locatie blijven groeien. Omdat ze resistent zijn tegen de hormonen die haarverlies veroorzaken. Zo creëert u een natuurlijke, permanente haardos op de plekken waar u haar mist.

Het grote nadeel van traditionele haartransplantatie

Bij normale haartransplantatietechnieken moet het hoofd volledig kaalgeschoren worden om toegang te krijgen tot het donorgebied achteraan het hoofd. De nieuw geïmplanteerde haartjes contrasteren dan scherp met het omringende kale hoofd, tot de haren voldoende zijn aangegroeid. Dit geeft vaak een onnatuurlijke, fasegewijze overgang. Bovendien duurt het soms maanden voor deze ‘sluier’ is opgeheven en het eindresultaat zichtbaar wordt.

Het grote voordeel van haartransplantatie zonder scheren

Met de Direct Hair Implantation (DHI) techniek omzeilen we dit probleem volledig. DHI is een ‘ongeschoren’ of ‘haarsparende’ behandelingsmethode waarbij alleen het donorgebied wordt geschoren. De rest van het haar blijft intact, zodat er nooit een abrupte overgang tussen kaal en behaard ontstaat. Deze methode is mogelijk tot 3.000 grafts. Daarboven zijn we genoodzaakt om het gehele hoofd te scheren.

Hoe werkt Direct Hair Implantation zonder scheren?

Bij DHI wordt een speciaal holle buisje (de Choi-implanter) gebruikt om de haarzakjes veilig en precies over te brengen van de donorzone naar de kale plekken – zonder incisies of kanalen te moeten maken. De chirurg verdooft enkel plaatselijk en de gemillimeterde naaldjes laten nauwelijks littekens na. Op slimme wijze kunnen zelfs kleine gebieden tussen bestaand haar worden behandeld.

De voordelen van haartransplantatie zonder scheren

De haarsparende DHI-aanpak biedt diverse voordelen:

 • Een volkomen natuurlijk resultaat zonder plotselinge overgang
 • Verkorte hersteltijd en minimale littekens dankzij de kleine naalden
 • Behoud van uw vertrouwde kapsel tijdens en na de procedure
 • Geen opvallende tekenen voor uw omgeving tijdens het herstelproces

Een nieuwe start voor uw haar

Haarverlies hoeft niet langer een hindernis te zijn. Dankzij de haartransplantatie zonder scheren bij Hairtec, is het mogelijk om op natuurlijke wijze uw volle haardos terug te krijgen. Ons team van deskundigen staat klaar om u stap voor stap te begeleiden, van het eerste adviesgesprek tot de nazorg.

Wat is een haartransplantatie zonder scheren?

Dit is een geavanceerde techniek waarbij alleen het donorgebied wordt geschoren en de rest van het haar intact blijft. Zo ontstaat er nooit een abrupte overgang tussen kaal en behaard haar tijdens en na de behandeling.

Wat zijn de voordelen van een haartransplantatie zonder scheren?

De belangrijkste voordelen zijn een natuurlijk resultaat, verkorte hersteltijd, behoud van uw kapsel tijdens de behandeling en geen opvallende tekenen voor uw omgeving.

Hoe werkt deze techniek zonder scheren?

Er wordt een holle, dunne naald (Choi-implanter) gebruikt om haarzakjes veilig en precies over te brengen van het donorgebied naar de kale plekken. Zonder ingrijpende incisies te maken.

Is deze behandeling pijnlijk?

Nee, het behandelgebied wordt plaatselijk verdoofd zodat u de ingreep nagenoeg niet voelt. De kleine naalden veroorzaken ook heel minimale littekens.

Wat is het verschil met een reguliere haartransplantatie?

Bij traditionele methoden moet het volledige hoofd kaalgeschoren worden, wat een abrupte overgang geeft tijdens het herstel. De DHI-techniek voorkomt dit volledig.

De voordelen van Hairtec Haarkliniek

Als toonaangevende haarkliniek bieden we een volledig dienstenpakket:

 • Uitgebreide consultaties voor een behandelplan op maat
 • Volledig transparante, all-in prijzen zonder verborgen kosten
 • Een ervaren en op DHI gespecialiseerd team van haarspecialisten
 • Professionele operatiekamers
 • Optimale verdoving voor een nagenoeg pijnvrije behandeling
 • Een uitgebreid nazorgprotocol voor vlot en soepel herstel
 • Levenslange groeigarantie op de getransplanteerde haarzakjes

Krijg een volle bos haar

Laat kaalheidsproblemen niet langer een negatieve impact hebben op hoe u zich voelt. Doe vandaag nog de eerste stap naar een stralend zelfvertrouwen met een volle, natuurlijke haardos waar u jaren trots op kunt zijn. Maak een afspraak voor een vertrouwelijk en vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe een DHI-behandeling bij Hairtec uw leven kan veranderen.