Mevr. A. Gul

Mevr. A. Gul – Hoofd team Hairtechnicians

Specialist: Saffier FUE, Direct Hair Implantation (DHI) en complexe haarreconstructies

Werkervaring: medische opleiding tot haarspecialist, 1e haarspecialist, senior haarspecialist, teamleider haarspecialisten, hoofd van vier teams haarspecialisten

Ik ben al 15 jaar gepassioneerd bezig met het uitvoeren van haartransplantatiebehandelingen. Ik heb mijn ruime ervaring opgedaan bij diverse haarklinieken, waarvan de eerste jaren in Istanboel, dat toch wel wordt beschouwd als dé hoofdstad van haartransplantaties. Sinds 2016 werkte ik in verschillende Nederlandse klinieken om mijn expertise verder uit te breiden. Gedurende deze tijd heb ik vanuit diverse perspectieven veel geleerd over haartransplantatieprocedures, huidtypes, haarziektes en de beste toegepaste technieken.

De voornaamste les die ik in de afgelopen jaren heb geleerd, is het belang van oprecht luisteren naar de wensen van de patiënt. Ik beschouw ons daarbij als een team en samen streven we naar het allerbeste resultaat. Het vervult me met veel voldoening om de twijfels van patiënten te zien veranderen in een grote glimlach wanneer het eindresultaat duidelijk zichtbaar is.

Als hoofd van het team Hairtechnicians van Hairtec Haarkliniek ben ik echt trots op de mooie resultaten die we dagelijks behalen en streef daarbij altijd naar perfectie.

aysegul-560x560-1