• Home
  • 9
  • Haartransplantatie Kosten

Haartransplantatie Kosten

Betaalbaar & betrouwbaar

Regelmatig krijgen wij de vraag hoe wij zo betaalbaar kunnen zijn en of dit geen negatieve invloed heeft op de kwaliteit? Natuurlijk begrijpen we deze vraag. Als we onszelf vergelijken met andere gerenommeerde Nederlandse haarklinieken (dus met uitzondering van de prijsstunters en “hairhunters” die u naar het buitenland brengen), zijn we aanzienlijk voordeliger.

Het antwoord is eenvoudig: onze specialisatie ligt volledig bij haartransplantaties en we voeren geen andere cosmetische procedures uit. We geloven sterk in het idee dat je alleen moet doen waar je echt goed in bent. Daarnaast werken we uitsluitend met ons eigen team, dat naadloos op elkaar is afgestemd en verschillende taken simultaan uitvoert. Hierdoor zijn we efficiënter, wat aanzienlijk tijd en (u) geld bespaart.

Saffier FUE haartransplantatie

Tot 500 grafts

1.600,-

500 – 1.000 grafts

2.000,-

1.000 – 1.500 grafts

2.400,-

1.500 – 2.000 grafts

2.800,-

2.000 – 2.500 grafts

3.200,-

2.500 – 3.000 grafts

3.600,-

3.000 – 3.500 grafts

4.000,-

3.500 – 4.000 grafts

4.400,-

4.000 – 4.500 grafts

4.800,-

Tijdens de behandeling krijgt u bij ons altijd een gratis receptorbehandeling (ter waarde van 300 euro), waardoor de hoofdhuid veel sneller herstelt en de haarfollikels ook een gezonde boost krijgt.

DHI haartransplantatie

Tot 500 grafts

2.000,-

500 - 1.000 grafts

2.500,-

1.000 – 1.500 grafts

3.000,-

1.500 – 2.000 grafts

3.500,-

2.000 – 2.500 grafts

4.000,-

2.500 – 3.000 grafts

4.500,-

3.000 – 3.500 grafts

5.000,-

3.500 – 4.000 grafts

5.500,-

4.000 – 4.500 grafts

6.000,-

Tijdens de behandeling krijgt u bij ons altijd een gratis receptorbehandeling (ter waarde van 300 euro), waardoor de hoofdhuid veel sneller herstelt en de haarfollikels ook een gezonde boost krijgt.

U ziet bij Saffier FUE en DHI een grote variëteit in het aantal te kiezen grafts. Dat hebben wij bewust toegepast, zodat u nooit meer betaalt dan echt noodzakelijk is voor uw behandeling. Ook dat is onderdeel van ons transparante prijs-kwaliteit beleid.

Baard en/of snor haartransplantatie

Tot 500 grafts

2.000,-

500 - 1.000 grafts

2.500,-

1.000 – 2.000 grafts

3.500,-

2.000 – 3.000 grafts

4.500,-

Wenkbrauw Haartransplantatie

Tot 200 grafts

1.500,-

200-400 grafts

2.000,-

400 – 800 grafts

2.500,-

Receptorbehandeling

U kunt de receptorbehandeling afzonderlijk nemen als eenmalige booster of als volledige kuur van vier behandelingen. Dat wordt door ons aangeraden voor een langdurig en nog beter resultaat.

De prijs van een enkele receptorbehandeling is € 300,- 

Wanneer u de kuur van vier behandelingen neemt is de prijs € 1.000,-

(bij het nemen van een volledige kuur kunt u er ook voor kiezen om per behandeling te betalen in plaats van het volledige bedrag in één keer)

Voordeelactie!!
Geef uw haar een gezonde boost en pak uw voordeel:

Kuur van 4 behandelingen in plaats van € 1.000,- nu voor maar € 800,-

Of voor een enkele behandeling € 200,-

XL Hair Mesotherapie

De kosten van een XL Hair kuur:

6 behandelingen (aangeraden voor heren) is € 800,-

8 behandelingen (aangeraden voor dames) is € 1.000,-

Een losse behandeling na een volledige kuur kost € 150,-

Kosten haartransplantatie

Als u een haartransplantatie overweegt, bent u wellicht ook nieuwsgierig naar het antwoord op de vraag: “Wat kost een haartransplantatie?”.

De prijs van een haartransplantatie wordt beïnvloed door diverse factoren, waaronder de toegepaste techniek en het aantal grafts dat vereist is voor een succesvolle ingreep. Daarnaast speelt de reputatie van de haarkliniek een rol, hoewel deze waarde niet direct in de kostprijs is uit te drukken, maar wel aanzienlijk bijdraagt aan de uiteindelijke prijs. Belangrijk is op te merken dat de duurste optie niet per definitie de beste hoeft te zijn.

Het is verstandig om vooraf te bepalen wat voor u belangrijk is bij het kiezen van een haarkliniek voor uw haartransplantatie. Een bezoek aan meerdere haarklinieken wordt ook aangeraden om een goed beeld te krijgen. Zorg ervoor dat u informatie heeft over het team dat u zal behandelen en hun ervaringsniveau. Een haarkliniek kan beweren veel ervaring te hebben, maar geldt dat ook voor het specifieke team dat uw behandeling zal uitvoeren?

Verder zijn de gebruikte haartransplantatietechnieken, het geboden nazorgtraject en eventuele bijkomende kosten van belang bij het vergelijken van de beste prijs-kwaliteitverhouding. Succes met uw zoektocht naar de haarkliniek die het beste bij u past.

Wat kost haartransplantatie

Haartransplantatie kosten Nederland zijn een belangrijk aandachtspunt als u overweegt de behandeling te ondergaan. Bij Hairtec Haarkliniek begrijpen we dat de kosten van een haartransplantatie een grote investering vormen. Daarom streven we ernaar om onze prijzen zo toegankelijk en transparant mogelijk te houden, zonder concessies te doen aan de geboden kwaliteit.

Verschillende methoden

De kosten haartransplantatie Nederland bij Hairtec zijn afhankelijk van een aantal factoren, zoals de gekozen techniek en het vereiste aantal grafts (haarzakjes). We werken met verschillende haartransplantatie methoden, waaronder de Saffier FUE en de Direct Hair Implantation (DHI) techniek.

Voor de Saffier FUE variëren de haartransplantatie kosten Nederland van €1.600 tot €4.800, afhankelijk van het aantal grafts dat nodig is.

Onze DHI haartransplantatie kosten Nederland liggen tussen de €2.000 en €6.000. Deze hogere kosten worden veroorzaakt doordat de DHI-methode een intensievere behandeling vereist van onze specialisten.

Duidelijk en transparant

Wat de gemiddelde kosten haartransplantatie Nederland ook zijn, bij Hairtec krijgt u vooraf altijd een volledig transparante prijsopgave. We presenteren de all-in kosten voor de volledige behandeling, inclusief nazorg. Zo voorkomt u verrassingen achteraf en heeft u een duidelijk beeld van wat u kunt verwachten.

Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om de haartransplantatie kosten Nederland in termijnen te betalen via Cosmetic Finance. Zo wordt deze investering voor een natuurlijker uitziend hoofdhaar beter toegankelijk.

U krijgt meer dan een concurrerende prijs

Hoewel we concurrerende prijzen hanteren voor de kosten van de haartransplantatie, is dat niet ons enige streven. De ervaring en expertise van ons team, het gebruik van geavanceerde technieken zoals de verfijnde DHI-methode, hoogwaardige materialen en een uitstekende nazorg zijn minstens zo belangrijk. Want wat heeft u aan de laagste prijs, als het resultaat tegenvalt?

Bij Hairtec geloven we dat alleen een combinatie van betaalbare prijzen én superieure kwaliteit u het allerbeste volle hoofdhaar kan opleveren. Een blijvend, natuurlijk ogend resultaat waar u jaren trots op kunt zijn. Daarom investeren we voortdurend in opleiding en innovatie om onze methoden verder te verbeteren.

Onze strikte kwaliteitseisen en streven naar perfectie zijn ook terug te zien in de eindresultaten van onze behandelingen. Met een gepassioneerd team dat streeft naar uw tevredenheid, kunt u rekenen op een haartransplantatie op het allerhoogste niveau.

De kosten van uw haartransplantatie

De precieze kosten voor uw specifieke situatie bespreken we graag tijdens een persoonlijk adviesgesprek. Onze specialisten luisteren naar uw wensen en stellen een op maat gemaakt behandelplan op. Hierbij wordt tevens een transparante prijsopgave gegeven, zonder verborgen kosten.

Heeft u een indicatie nodig van wat een haartransplantatie ongeveer kost? Bezoek dan onze prijzenpagina voor een volledig overzicht van onze tarieven per haargebied en type behandeling. Zo krijgt u alvast een eerste indruk van de gemiddelde kosten haartransplantatie Nederland.

Samen vinden we de meest geschikte behandeling, tegen een prijs die bij uw budget past. Want bij Hairtec draait niet alles alleen om kosten, maar om uw tevredenheid! Aarzel niet langer met die eerste stap naar een voller hoofdhaar. Neem vandaag nog contact op voor een vertrouwelijk en vrijblijvend gesprek.

Gespreid betalen

Mocht u in termijnen wensen te betalen, dan bieden wij die optie ook aan. Als haarkliniek werken wij samen met Cosmetic Finance die gespecialiseerd zijn in medische financieringen. Voor meer informatie kunt u de website bezoeken: www.cosmeticfinance.nl

Cosmeticfinancelogojpeg-1-300x150-1