De heer N. Erdem

Bij deze heer is de DHI haartransplantatie toegepast, waarbij de focus lag op haardichtheid bij de inhammen en de kruin.
3.050 grafts geoogst
7.590 haren getransplanteerd
Ervaring van de patiënt
Ik heb vier maanden geleden een haartransplantatie laten uitvoeren door Hairtec Haarkliniek. Ik ben makelaar van beroep en wilde zo snel mogelijk weer representatief zijn om te kunnen werken. Ik heb daarom bewust voor de DHI techniek gekozen, waarbij ik boven op mijn hoofd niet geschoren hoefde te worden. Achteraf ben ik echt heel tevreden over het resultaat, want ik krijg regelmatig opmerkingen dat men vraagt of ik net terug ben vakantie. Het geeft me voor mijn gevoel echt een frisser en jonger uiterlijk. Ik heb naast de haartransplantatie ook gekozen voor een kuur met de receptorbehandeling. Ik heb inmiddels drie van de vier sessies gehad en merk daarvan ook dat ik veel meer volume in mijn haar heb gekregen.
Het team van Hairtec heeft er echt alles aan gedaan om mij gedurende het hele traject goed te begeleiden. Een duidelijk intakegesprek en geen verkooppraatje waar u doorheen prikt. De behandeling zelf verliep ook soepel en het nazorgtraject waar ik gebruik van maak is ook prima verzorgd. Ze geven me echt het gevoel met me mee te denken. In mijn omgeving heb ik ook al meerdere vrienden en zelfs een aantal cliënten doorverwezen, omdat ik overtuigd ben van hun kwaliteiten. Wat dat betreft spreek ik graag mijn complimenten uit en heb daarom graag meegewerkt aan dit artikel. Dit lijkt mogelijk op reclame, maar ik ben écht tevreden over het resultaat, dus een beetje promotie voor deze toppers kan geen kwaad!

De heer R. Rosier

Bij deze heer is de Saffier FUE haartransplantatie toegepast, waarbij de focus lag op zijn inhammen en kruin.
4.260 grafts geoogst
8.480 haren getransplanteerd
Ervaring van de patiënt
Mijn haar was flink uitgedund en de kaalheid begon mij te storen. Dus ik wilde hier graag wat blijvends aan doen, want als acteur is een frisse look natuurlijk mooi meegenomen. Hairtec heeft mij geholpen om dat prima te realiseren! Ik ben heel tevreden zijn over het gehele proces.

Dus toen mij gevraagd werd of ik mijn ervaringen voor de website wilde delen, was mijn antwoord positief!

Ik heb vooraf een adviesgesprek gehad waarin mij werd uitgelegd wat de gehele procedure zou inhouden. Al bij binnenkomst had ik het gevoel dat ik op het juiste adres was aangekomen. Een mooie kliniek en ik werd vriendelijk begroet en snel geholpen. Tijdens het adviesgesprek kwam het hoofd van het behandelteam ook meeluisteren naar mijn specifieke wensen. Ik kreeg daardoor het vertrouwen om een positieve beslissing te nemen. Het team dat er werkt is heel ervaren, dat merkte ik aan alles: de kennis, rust en uitgebreide uitleg.

Op de dag van de behandeling verliep alles ook soepel. Ik moest aanwezig zijn om 07:30 en werd uitgelegd wat die dag op de planning stond. Ik had dat van tevoren ook al gehoord dus was prima als bevestiging. Daarna wat medische testjes, omkleden en aftekenen van de gewenste haarlijn. Ik vond het heel prettig dat ik mocht meekijken op de spiegel en in gesprek kon gaan wat het mooiste resultaat zou worden. Er werd echt geluisterd naar mijn suggesties. Daarna nog een smoothie voor wat extra energie.

Eerst kreeg ik de plaatselijke verdoving. Dat was een apart apparaatje dat de verdoving direct inspuit zonder naald. Daarna nog wat echte injecties, maar daar voelde ik niets van. Daarna kreeg ik even een moment voor een sanitaire pitstop en begon de behandeling echt.

De sfeer tijdens de behandeling was echt heel ontspannen. Het is heel rustig in de OK en u krijgt de ruimte om te slapen, televisie te kijken of een praatje te maken met het team. Rond 11 uur was men klaar met het eerste deel (oogsten uit mijn donorgebied) en mocht ik gaan lunchen (prima verzorgd). Daarna werden de haren teruggezet in mijn inhammen. Dat ging snel, want men werkte met vier specialisten tegelijk die elkaar aanvullen.

Daarna was het tijd voor de uitleg hoe het was gegaan en een exitgesprek waarin mij nogmaals werd uitgelegd wat ik de komende weken moest doen (en juist niet). Ik kreeg een nazorgpakket mee met allerlei hulpmiddeltjes. Heel attent.

Ik heb inmiddels de maandcontrole en mijn tweede receptorbehandeling gehad en ook die momenten verliepen prima en is de ondersteuning weer top geregeld.

Mevrouw R. van Jole

Bij deze dame is de DHI haartransplantatie (haar sparende methode) toegepast, waarbij het ontvangstgebied niet wordt geschoren. In het donorgebied is het haar zodanig geschoren dat het bovenliggende haar de open plek volledig camoufleert en niet te zien is dat daar tijdelijk een open plek is.
1.830 grafts geoogst
4.026 haren getransplanteerd
Ervaring van de patiënt
Als vrouw is kaal zijn echt niet fijn dus ik stoorde me erg aan de open plekken in mijn haar. Een vriendin van me was al behandeld door Hairtec en heel positief. Dus de stap was voor mij snel genomen om zelf op gesprek te gaan. Het adviesgesprek was prettig en ik werd goed geïnformeerd. Het teamhoofd sloot ook aan bij het gesprek, wat me veel vertrouwen gaf. Want ze luisterde goed naar mijn idee en ze vulde dit prima aan. Ze voelde daarbij echt goed aan wat mij stoorde. Het was daarom heel fijn om te horen dat er nog voldoende mogelijk was om mijn haar weer voller te laten worden. Ik heb bewust gekozen voor de DHI methode, want ik wilde geen kortgeschoren hoofd hebben na de behandeling.

Op de behandelochtend kreeg ik eerst medische testjes en legde de arts uit wat het behandelplan was. Daarna hebben ze een klein strookje op mijn achterhoofd weggeschoren om daar de haren weg te halen die op de open plekken op mijn hoofd gezet gingen worden. Het scheren werd heel nauwkeurig gedaan waardoor mijn haar boven de geschoren plek er helemaal overheen viel. De haren plaatsen ging met een soort pennetje en werd heel voorzichtig gedaan voor mijn gevoel. Daarna werd mijn hoofd gedeeltelijk ingepakt en kreeg ik een eindgesprek en een nazorgpakket met allerlei middeltjes. Het slapen ging de eerste dagen wat moeilijk, omdat ik een buikslaper ben, maar ook dat went wel.

Ik ben nu vijf maanden verder en de nieuwe haren zijn heel goed te zien tussen de oude haren. Als dat straks allemaal lange haren worden dan ben ik echt superblij! De behandeling is me achteraf reuze meegevallen en ik ben echt behandeld als een “Queen”, dus dank aan het team!

De heer O Kocbiyik

Bij deze heer is de Saffier FUE haartransplantatie toegepast, waarbij de focus lag op zijn inhammen.
3.630 grafts geoogst
6.750 haren getransplanteerd
Ervaring van de patiënt

Ik heb al langer diepe inhammen en mijn omgeving kent mij niet anders. Ik heb vooraf onderzocht welke klinieken er zijn die dit kunnen verhelpen en na wat gesprekken bij andere klinieken ben ik bij Hairtec in Delft uitgekomen. Hier kreeg ik een goed en eerlijk verhaal met feiten. Er werd duidelijk uitgelegd wat mogelijk was voor mij, aantal grafts en aantal haren en de haarlijn die bij mijn gezicht past. Dus heb ik besloten voor hen te gaan.

De operatie zelf was heel goed te doen en ik had geen last van de verdovingen. Het is wel lang liggen, maar u krijgt meerdere rustpauzes en tussendoor een lunch. De arts liet me zien dat er uit mijn grafts soms meerdere haren gewonnen kunnen worden. Dus er zijn veel meer haren geplaatst dan ik vooraf verwacht had. Dat was een mooie meevaller.

Het was voor mij echt een geslaagde dag en nu vijf maanden later kun u echt goed zien hoe mijn nieuwe kapsel eruit ziet. Ik heb er zeker vol vertrouwen in!

Uitstekend beoordeeld op Google-recensies

 • Na een zoektocht op internet koos ik voor een intakegesprek bij de Hairtec Haarkliniek. Een jong bedrijf, maar veel ervaring met vooral de laatste technieken. Het intakegesprek was helder en... read more

  thumb Maarten
  14-01-2023

  Ik heb na veel te lezen gekozen voor de nieuwe DHI techniek. Ik ben eerst na twee ander klinieken gegaan die zeiden DHI aan te bieden maar puntje bij paaltje... read more

  thumb Hakan Av
  14-02-2023

  Wat ik goed vond aan Hairtec is dat het een echte kliniek is met OK en geen achteraf kantoortje. Ik ben eerst bij een aantal concurrenten geweest op industrieterrein en... read more

  thumb Cecillia Kooper
  21-11-2022
 • Letterlijk alles is was alles perfect geregeld: ontvangst, klantvriendelijkheid, het resultaat en de communicatie gedurende de operatie. Ook fijn dat alle apparatuur gloed nieuw is.

  thumb Arash Mashadi
  14-02-2023

  Ik heb me vanaf het eerste contactmoment heel vertrouwd gevoeld. En toen ik op gesprek ging was de sfeer heel aangenaam en gemoedelijk. Dat heeft me ook echt geholpen om... read more

  thumb ruby vijverberg
  23-09-2022

  Heel vriendelijk team dat mij heeft geholpen. Ze hebben me heel de dag gerustgesteld want ik was wat nerveus over de pijn die ik zou voelen. Mijn wenkbrauwen zijn al... read more

  thumb Melisa Sheref
  14-11-2022
 • Inmiddels heb ik de grote stap genomen en afgelopen week maandag mijn haartransplantatie laten uitvoeren. Ik heb jaren van trial and error achter me met medicijnen en smeersels en wilde... read more

  thumb Roy Kerdijk
  21-12-2022

  Ik ken de hoofdbehandelaarster van een eerdere behandeling in 2018 en wilde heel graag weer door haar geholpen worden. Het team bestaat uit warme mensen die die er alles aan... read more

  thumb Tom Hofland
  14-01-2023

  Vanaf dag 1 word je hier al heel fijn behandeld. Tijdens het gesprek met de consult was alles al heel fijn. Op de dag van de behandeling was ook alles... read more

  thumb Bob (Bob)
  21-01-2023
 • Inmiddels heb ik de grote stap genomen en afgelopen week maandag mijn haartransplantatie laten uitvoeren. Ik heb jaren van trial and error achter me met medicijnen en smeersels en wilde... Lees meer

  thumb Roy Kerdijk
  21-12-2022
 • Meerdere kennissen van me zijn hier ook geweest, dus ik had al een goed gevoel. Werd ook waargemaakt tijdens het consult en behandeling: alles pico bello geregeld. Operatie zelf was... Lees meer

  thumb Jan Heutink
  23-10-2022
 • Ik ken de hoofdbehandelaarster van een eerdere behandeling in 2018 en wilde heel graag weer door haar geholpen worden. Het team bestaat uit warme mensen die die er alles aan... Lees meer

  thumb Tom Hofland
  14-01-2023
 • Heel vriendelijk team dat mij heeft geholpen. Ze hebben me heel de dag gerustgesteld want ik was wat nerveus over de pijn die ik zou voelen. Mijn wenkbrauwen zijn al... Lees meer

  thumb Melisa Sheref
  14-11-2022
 • Vanaf dag 1 word je hier al heel fijn behandeld. Tijdens het gesprek met de consult was alles al heel fijn. Op de dag van de behandeling was ook alles... Lees meer

  thumb Bob (Bob)
  21-01-2023
 • Letterlijk alles is was alles perfect geregeld: ontvangst, klantvriendelijkheid, het resultaat en de communicatie gedurende de operatie. Ook fijn dat alle apparatuur gloed nieuw is.

  thumb Arash Mashadi
  14-02-2023