Haartransplantatie

Hieronder vindt u meer uitleg over onze werkwijze bij uw haartransplantatie

Haartransplantatie behandelingen

Haaruitval is voor de meeste mensen uiteraard een onplezierig gevoel. Meestal begint het overmatige haaruitval door een langzaam optrekkende haarlijn en steeds dunner wordend haar. Als deze vorm van haaruitval voor u ook als storend wordt ervaren, dan is de tijd gekomen om naar een oplossing te zoeken. Wij helpen u daar graag bij, want veel tevreden patiënten zijn u al voorgegaan in het kiezen voor een haartransplantatie.

Wensen en mogelijkheden

Samen bespreken wij eerst uw wensen en mogelijkheden en met behulp van een goed uitgevoerde haartransplantatie zorgen wij dat u een vollere haardos en een zo natuurlijk mooie haarlijn terugkrijgt.

Daarbij letten wij ook op specifieke zaken bij een haartransplantatie, zoals de richting van uw haargroei, kruin en of de haardichtheid goed past bij de rest van uw haar en gezicht. Ook beoordelen wij bij het uitvoeren van een haartransplantatie op specifieke zaken die voor u persoonlijk van toepassing kunnen zijn, zoals de status van uw donorgebied, mogelijke huidproblemen, de bloedcirculatie van uw huid en eventuele algemene gezondheidsproblemen. Op basis van deze factoren bepalen wij samen met u wat het best haalbare resultaat is van een haartransplantatie.

Eendaagse haartransplantatie behandelingen door ons gespecialiseerde team

Al onze haartransplantatie behandelingen zijn poliklinisch en vinden op dezelfde dag plaats in onze haarkliniek in Delft. Die snelheid kunnen wij realiseren, omdat wij met een groot team van haarspecialisten werken. Het team werkt daarbij in volledig samenspel, waardoor meerdere taken tegelijkertijd worden uitgevoerd. Wij kunnen daardoor de haartransplantatie behandeling zo kort en comfortabel mogelijk voor u maken, zonder de hoge kwaliteit uit het oog te verliezen.

Zo hebben wij haarspecialisten die zich tijdens de haartransplantatie specifiek focussen op het oogsten van de grafts uit het donorgebied met chirurgische boortjes die een minuscuul kleine diameter gebruiken om uw huid niet onnodig te belasten en littekenweefsel zoveel mogelijk te voorkomen. Andere specialisten zijn gedurende de haartransplantatie verantwoordelijk om de grafts direct na het oogsten gekoeld te preserveren in een speciale vloeistof met groeifactoren. Ook zijn zij getraind om uw hoofdhuid tijdens de haartransplantatie voor te bereiden voor het plaatsen van de grafts.

Tenslotte gaan meerdere specialisten tijdens de haartransplantatie over tot het definitief plaatsen van de grafts in het vooraf afgetekende gebied. Voordat wij overgaan tot plaatsen wordt er rekening gehouden met de groeirichting van uw haar en het aantal te plaatsen grafts per specifieke zone gedurende de haartransplantatie behandeling. Met deze stappen behalen wij met behulp van een haartransplantatie een egaal en esthetisch goed uitziend kapsel.

Verschillende haartransplantatie behandelingen voor specifieke effecten

Wij bieden de Saffier Follicular Unit Extraction® (FUE) haartransplantatie aan die onder de bestaande FUE behandelingen het allerbeste resultaat geeft. Daarnaast zijn wij als een van de weinige haarklinieken in Nederland gespecialiseerd in de Direct Hair Implantation® (DHI) methode die de hoogste haardichtheid na haartransplantatie kan bieden en daarmee een nóg vollere haardos kan geven.

Naast haartransplantatie behandelingen bieden wij ter ondersteuning van de haargroei ook twee boosterbehandelingen, de XL Hair en de Receptorbehandeling, die uw haargroei verbeteren door de hoofdhuid en haarzakjes te voeden en daarmee het haarverlies stoppen.

Waardoor wij ons onderscheiden van andere haarklinieken?

De haarkliniek met volledige aandacht voor u

Alle behandelingen vinden plaats in onze haarkliniek in Delft waar wij een professioneel ingerichte en steriele OK ruimte hebben , zodat we de beste zorg tijdens een haartransplantatie kunnen bieden. Ons team staat daarbij volledig tot uw beschikking en zorgt er voor dat de haartransplantatie niet alleen succesvol is, maar u ook een zo comfortabel mogelijke dag ervaart.

Een sneller genezingsproces na een haartransplantatie

Wij werken met de dunst mogelijke naaldjes om te borgen dat u geen zichtbare littekens op uw huid krijgt. Daarnaast voeren wij tijdens een haartransplantatie altijd een receptorbehandeling uit. Dit is een gezonde en aanvullende energiebooster voor uw hoofdhuid en haren. Op basis van eerdere studies blijkt dit een positief en versneld effect te hebben op het herstel van de wondgenezing en het voorkomen van zwellingen. Daarom voeren wij deze combinatie van een haartransplantatie en een receptorbehandeling standaard uit voor een sneller genezingsproces en nog betere eindresultaten na een haartransplantatie.

Gebruik maken van een alternatief donorgebied gedurende de haartransplantatie

Onze specialisten zijn getraind in een techniek waarbij donorharen óók uit een ander gebied gebruikt kunnen worden. Deze techniek passen wij toe wanneer het reguliere donorgebied op uw achterhoofd (de haarkrans) onvoldoende gezonde grafts bevat. Tijdens het adviesgesprek kunnen wij beoordelen of deze aanvullende techniek bij u wenselijk is.

Betere preservatie van de haarfollikels tijdens de haartransplantatie

De haarfollikels worden gedurende de haartransplantatie direct na het oogsten opgeslagen in een speciaal ontwikkelde conserveringsvloeistof, waardoor ze gezonder blijven voor de plaatsing in het gewenste haarimplantatie gebied. Deze vloeistof geeft de haarfollikels een natuurlijke boost waardoor ze sterker worden en veel beter te gebruiken zijn gedurende de haartransplantatie. De haarfollikels worden daarnaast gekoeld, zodat het zogenaamde afstervingsproces vertraagd en daardoor een nog grotere overlevingskans bestaat.

Met behulp van deze techniek behalen we zichtbaar betere eindresultaten en beginnen uw haren ook sneller terug te keren naar de groeifase (anagene fase).

Preparatie van de grafts

Na het oogsten van de grafts worden deze beoordeeld op het aantal aanwezige haarfollikels en worden van elkaar gescheiden. Door deze methode kunnen wij tot wel drie keer zoveel haarfollikels winnen uit uw donorgebied met een minder aantal grafts. We maximaliseren daarmee het eindresultaat van de haartransplantatie, zonder uw donorgebied onnodig uit te putten.

Verwijderen van korstvorming tijdens de nazorg

Bij het verwijderen van de korstjes (tijdens de tiendaagse wasbeurt) gebruiken wij een speciale lotion om de hoofdhuid te verzachten. Vervolgens masseren wij de huid voorzichtig om de korstjes soepeler te maken. Daardoor voorkomen wij irritaties en/of littekens die de korstjes kunnen veroorzaken bij het verwijderen. Ook dit draagt positief bij aan ons nazorgprotocol en uw genezingsproces.

Voor meer informatie over onze behandelingen kunt u contact opnemen met onze balie via: 015-7009755. We kunnen u dan informeren over de verschillende behandelingen of u inplannen voor het gratis en vrijblijvende adviesgesprek, waarin we uw wensen kunnen bespreken.