Haartransplantatie

Hieronder vindt u meer uitleg over onze werkwijze bij uw haartransplantatie

Rick TesselhoffRick Tesselhoff
09:47 14 Jan 24
Hairtec haarkliniek was voor mij een fijn avontuur. Je kunt om te beginnen een gratis consult aanvragen waarbij ze alles netjes uitleggen en met je meekijken naar de wensen. Zowel de operatie als nazorg is vlekkeloos verlopen. Nu bijna een jaar na de operatie kan ik zeggen dat ik hier nooit over had hoeven twijfelen. Het eindresultaat is schitterend. Bedankt Hairtec👍
John van KesterJohn van Kester
15:37 28 Dec 23
Niet verder zoeken, hier naartoe gaan! Ook ik heb er een gehele studie van gemaakt, uit eindelijk uitgekomen bij Hairtec. Nul maar dan ook nul spijt van, wat een top team. De behandeldag zou ik zo over doen, ookal is het voor de gezelligheid. Iedereen is vriendelijk met een grote glimlach. Ook wat betreft nazorg, de meerdere wasdagen en soms tussendoor nog een belletje of een berichtje met de vraag 'Hoe het gaat en of er vragen zijn'. Loop je een keer binnen, komt de een na de ander met grote enthousiasme kijken naar het verloop. Het zijn de kleine dingen die van grote waarde zijn. Hier ben je alles behalve een nummertje!
Mike MMike M
10:08 28 Dec 23
Superblij met het team van Hairtec! Heb in januari 2023 mijn behandeling laten uitvoeren en het resultaat is nog beter dan ik had verwacht. Ik kan Hairtec uit Delft dan ook iedereen aanraden! De onderstaande foto’s zijn 3 maanden en 10 maanden na de behandeling
Damian ZnamiecDamian Znamiec
16:56 21 Dec 23
3 maanden geleden heb ik een transplantatie ondergaan volgens de DHI-methode. Na de eerste ontmoeting besefte ik dat ik in goede handen was en deze kliniek vertrouwde. Ik had het niet mis, na slechts 3 maanden kan ik zeggen dat ik zeer tevreden ben omdat het effect heel natuurlijk is en mijn haar er echt goed uitziet. Dus het is pas 3 maanden geleden en hoe zal het over een half jaar zijn? 🙂 Ik raad het iedereen aan die niet teleurgesteld en ontevreden wil zijn zoals dat gebeurt met deze behandelingen in klinieken die alleen om geld geven en niet om klanttevredenheid .Nogmaals bedankt voor het verbeteren van mijn leven 👌Groeten aan het hele team.❤️HAIRTEC❤️Prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar 🙂
Wesley de BlijWesley de Blij
10:17 01 Dec 23
Na het horen van een radiocommercial van Hairtec vroeg ik een intakegesprek bij ze aan. Door de duidelijke uitleg van de medewerker had ik direct een goed gevoel bij het behandelcentrum en besloot ik voor de DHI-methode te gaan.Voor de operatie werd ik op mijn gemak gesteld door de behandelaars, die zichtbaar plezier in hun werk hebben. De ingreep zelf had ik best wel onderschat. Jezelf de tijd gunnen om te herstellen is zeker aan te raden.Het fijne aan een behandeling bij Hairtec is met name het natraject. Je hebt een aantal terugkeermomenten: om je verband te verwijderen en de 1e keer je haar te te wassen, om de korstjes eraf te wassen en meerdere controles. Bij elk bezoek bekijken ze de voortgang en maken ze foto’s van je huidige haarstatus.Als ik de foto’s van voor de behandeling vergelijk met die na 6 maanden dan zie ik een wereld van verschil. De natuurlijke haarlijn die ze me hadden beloofd is goed zichtbaar en het donorgebied is netjes hersteld.Wat ook erg fijn is dat ze transparant zijn over de kosten en dat ze eerlijk vermelden dat ik waarschijnlijk geen behandeling meer nodig heb in de toekomst. Al met al ben ik erg tevreden over het gehele traject dat ik bij Hairtec ben aangegaan.
Jacop AdrianJacop Adrian
19:04 30 Nov 23
Ik heb een jaar geleden de haartransplantatie ondergaan en heb vandaag de eindcontrole gehad. Ik ben 37 jaar en bovenop was ik sinds mijn 23ste volledig kaal. Het behulpzame en professionele team van Hairtec heeft er met 4680 grafts voor gezorgd dat ik weer volledig “behaard” ben.Van start tot eind ben ik heel goed ondersteund en een prima nazorgtraject ontvangen. Ik ben ze daar zeer dankbaar voor en deel dat graag.
Peter vd VennPeter vd Venn
17:14 20 Sep 23
Na een onderzoekje en intakes van verschillende klinieken werd ik door een vriend getipt op deze kliniek. Ik had bijna ja gezegd tegen Esteworld in Turkije maar wilde deze toch nog een kans geven. Het gaat immers om mijn haren.Prijstechnisch misschien ietsjes duurder maar nu was ik in de ochtend daar en in de avond thuis dus geen dure vlucht en 4 dagen van huis. Daarnaast de DHI methode gekozen welke in Turkije waarschijnlijk ook duurder was geweest.Prettig ontvangen, goede sfeer, daarnaast ook duidelijke uitleg over het hele proces van behandeling tot aan genezing en groeiperiode.Ongeduldig als ik ben baalde ik na 3 maanden dat er nog maar zo weinig nieuwe haren terug waren gegroeid, maar nu op 6 maanden ben ik al dik tevreden en de experts daar hebben verteld dat het de komende 6 maanden alleen nog maar beter wordt!!Voor mij een dikke 5 sterren kliniek dus!!!
js_loader

Voor & Na

Hier ziet u enkele voorbeelden. Op onze Voor & Na pagina kunt u meer voorbeelden zien.

Klik hier voor meer Voor & Na voorbeelden >

Haartransplantatie behandelingen

Hairtec is gespecialiseerd in het herstellen van haarverlies. Onze activiteiten omvatten haartransplantatie, haarboosters, nazorg en onderzoek naar nieuwe technologieën.

landing dhi

Direct Hair Implantation (DHI)

Deze methode wordt ook wel de “haarsparende” of “ongeschoren” methode genoemd.

Hierbij hoeft het ontvangstgebied niet te worden geschoren (om kleine incisies te maken voor de kanalen), omdat er in dit geval met het DHI implanter device wordt gewerkt.

Lees meer >

saffier fue behandeling

Saffier FUE haartransplantatie

De Saffier Folliculaire Unit Extractie (FUE) behandelmethode is door het gebruik van de speciale saffier mesjes op dit moment de meest geavanceerde en minst invasieve behandeling om de FUE haartransplantatie op succesvolle wijze uit te voeren. Wij hebben veel ervaring met deze methode en naar eigen inzicht verder geïnnoveerd

Lees meer >

haartransplantatie delf kliniek

De juiste keuze van haarkliniek

Met zoveel keuze op internet is het best moeilijk om een weloverwogen keuze te maken bij het kiezen van de beste haartransplantatie methode en de juiste haarkliniek. Duidelijke en eerlijke communicatie vormt de kern van een succesvolle behandeling en een tevreden patiënt. Daarom staat bij ons betrouwbaarheid en transparantie centraal. U kunt rekenen op heldere informatie over het behandelingsproces en realistische verwachtingen met betrekking tot de resultaten.

Ons doel is om u door elke stap van het proces te begeleiden, zodat u met vertrouwen de juiste keuze maakt.

beste haartransplantatie kliniek

De juiste keuze voor uw haartransplantatie

Nadat we uw wensen duidelijk hebben, beoordelen we welk type haartransplantatie het meest geschikt is voor u. Hierbij houden we rekening met de groeirichting van uw haar, de positie van de kruin en of de haardichtheid goed past bij de rest van uw haar. Op basis van deze factoren bepalen we gezamenlijk het best haalbare resultaat na een haartransplantatie.

Eendaagse haartransplantatie behandelingen door ons gespecialiseerde team

Onze haartransplantatiebehandelingen zijn poliklinisch en vinden plaats in onze professioneel ingerichte operatiekamers. Ons ervaren team werkt efficiënt samen, waardoor we de behandeling zo kort en comfortabel mogelijk kunnen maken, zonder concessies te doen aan kwaliteit.

behandeling haartransplantatie
haartransplantatie kliniek nederland

Maximaal resultaat met minimaal aantal haarfollikels

Na het oogsten worden de grafts geanalyseerd en, indien nodig, gescheiden in individuele haren. Dit stelt ons in staat om tot wel drie keer zoveel haren te verkrijgen uit uw donorgebied in vergelijking met het aantal geoogste grafts. Door deze techniek te hanteren, kunnen we het eindresultaat van een haartransplantatie maximaliseren, zonder onnodige uitputting van het kostbare donorgebied.

Uw haarfollikels (grafts) worden uiteraard met uiterste zorg behandeld en bewaard in een door ons ontwikkelde conserveringsvloeistof. Hierdoor blijven de haarfollikels in optimale conditie, waardoor ze sterker en beter bruikbaar zijn voor implantatie, wat bijdraagt aan een sneller herstelproces.

Gebruik maken van alternatief donorgebied

Als haarkliniek zijn wij gespecialiseerd in de techniek waarbij donorharen uit een alternatief donorgebied gebruikt kan worden. Het haar dat we daarvoor gebruiken, kan afkomstig zijn uit borsthaar (uit de borststreek) of baardhaar (specifiek het gebied onder de kin).

De geoogste haarfollikels uit het alternatieve donorgebied wordt vervolgens gecombineerd met donorhaar van de achterzijde van het hoofd. Deze techniek is van toepassing wanneer het reguliere donorgebied op uw achterhoofd (de haarkrans) niet voldoende gezonde grafts bevat om de gewenste haartransplantatie volledig uit te voeren. Hierdoor zijn we in staat om patiënten met een beperkt donorgebied toch succesvol te helpen.

haarkliniek alternatieve donorlocatie
haartransplantatie hairtec nederland

Een sneller genezingsproces na uw haartransplantatie

Wij minimaliseren het risico op littekenvorming door gebruik te maken van de dunst mogelijke chirurgische boortjes. Daarnaast passen we tijdens de haartransplantatie een receptorbehandeling toe, wat de wondgenezing versnelt en zwellingen helpt voorkomen. Wij zien daardoor dat onze patiënten veel sneller herstellen en daar weer deel kunnen nemen aan hun reguliere bezigheden.

Reconstructie van uw haar na een onjuist uitgevoerde haartransplantatie

Regelmatig ontvangen we mensen die elders al een haartransplantatie hebben ondergaan maar ontevreden zijn over het eindresultaat. Dit kan verschillende oorzaken hebben, zoals een te lage haardichtheid, een asymmetrische haarlijn of het gebruik van meervoudige grafts in de voorste haarlijn (wat een harde en onnatuurlijke haarlijn veroorzaakt).

Wij zijn als haarkliniek gespecialiseerd in het uitvoeren van complexe haarreconstructies en hebben daarin onze expertise opgebouwd. Wij zijn daardoor in staat om correcties toe te passen met een bevredigend resultaat. Dus, als u twijfels heeft over een eerdere haartransplantatie of als u er zeker van bent dat er iets is misgegaan, kunnen we na een grondige haaranalyse advies geven over de oplossing.

haarkliniek delft

Veelgestelde vragen