Haartransplantatie

Hieronder vindt u meer uitleg over onze werkwijze bij uw haartransplantatie

Ik Ik
2024-05-28
Erg tevreden met het resultaat van de transplantatie, het aangezicht is een erg groot verschil in positieve zin. Weinig tot geen last gehad van de operatie en een zeer spoedig herstel! Ik raad Hairtec zeker aan
K Aziz
2024-05-26
Ik ben erg tevreden over mijn wenkbrauwen. Ik had in 2008 permanent make-up laten zetten maar was niet zoals ik had verwacht. De vorm en kleur vond ik niet mooie, ik heb drie jaar mijn wenkbrauwen weg geepileerd hierdoor groeide mijn wenkbrauwen niet meer en had helemaal geen wenkbrauwen meer. In juni 2023 heb de site van Hairtec gevonden en gelijk contact genomen. Bij intake gesprek heb ik antwoord op al mijn vragen gekregen en besloot om de behandeling te doen. Nu na zes maanden ben ik erg tevreden over het resultaat. Mijn wenkbrauwen zijn erg mooie geworden en het ziet er echt natuurlijk uit. Dankjewel !!
Jack Pouls
2024-05-23
Na het hele internet te hebben afgezocht een afspraak gemaakt bij Hairtec in Delft. Het Kennismakingsbezoek gaf mij gelijk een erg fijn en goed gevoel. Op 5 Februari was dan de "grote" dag , wat een fantastische en vakkundige mensen , je wordt echt de hele dag goed begeleid en op je gemak gesteld. Ik ben nu 3,5 maand verder en ik sta versteld van mijn "kop haren" die ik nu al heb , iedereen in mijn omgeving staat versteld van hoe snel dit gaat. Normaliter is het eind resultaat pas tussen de 9 en 12 maanden te zien echter ben ik nu al dik tevreden, en dat terwijl ik nog heel veel stoppels voel. Al met al de beste beslissing die ik heb genomen, ik kan iedereen aanraden om voor Hairtec te kiezen. Oh ja nog een kleinigheidje , ik ben al 62 lentes jong :-)
Vincent Theunissen
2024-05-09
Vriendelijk onthaal/dokters, heel tevreden met de opvolging en het resultaat!
Leo Rook
2024-05-03
Super goed geholpen en zeer tevreden over de behandeling!
Marlon
2024-05-01
Heb 3 dagen geleden de FUE haartransplantatie laten doen. Zeer kundig en vriendelijk personeel. En dat alles voor een scherpe prijs. Aanrader dus. Update na 2 jaar: resultaat is beter dan verwacht. Erg tevreden. Heb weer een mooie bos met haar.
Hamid Haidari
2024-04-29
Ontzettend tevreden! Een professionele kliniek met kennis over hun vak. Ik had veel rond gekeken en kwam uiteindelijk bij Hairtec Kliniek in Delft terecht. Een goede consult gesprek gehad met de juiste advies. Van A tot Z wordt je hier begeleid. Maak een verstandige keuze en kies voor kwaliteit, en dat is zeker hier! Er zijn genoeg klinieken die het doen, maar bij hun zit je veilig. Ik adviseer iedereen om zijn behandeling hier te nemen Ps: het is een bedrijf die zich ook verder graag blijft ontwikkelen in de technologie. Ga zo door, Vriendelijk groet
Joris van Hal
2024-04-19
Ik wilde een DHI haartransplantatie voor mijn dunner wordende haarlijn. De website van Hairtec kwam het best op me over. De locatie zag er goed uit. Schoon en professioneel met vriendelijk personeel. Het adviesgesprek vond ik erg prettig. Er werd echt de tijd voor me genomen en er werd een duidelijk en eerlijk verhaal verteld. Helaas kon mijn behandeling niet doorgaan vanwege een huidaandoening die ik heb. De kwaliteit kon niet gegarandeerd worden en daarom werd er besloten niet door te gaan. Ik waardeer hierin de eerlijkheid i.p.v. wel te opereren om geld te verdienen en zo een risico te lopen. Na overleg met een dermatoloog durfden de vriendelijke mensen van Hairtec het toch aan. DHI behandeling gehad die snel, prettig en met relatief weinig pijn is verlopen. Een eerlijk verhaal en een goede manier van omgang mag je van ze verwachten.
Dirk Vorstman
2024-04-15
Super goed geholpen,super blij met het resultaat. Goeie nazorg. Raad het iedereen aan

Voor & Na

Hier ziet u enkele voorbeelden. Op onze Voor & Na pagina kunt u meer voorbeelden zien.

Haartransplantatie behandelingen

Hairtec is gespecialiseerd in het herstellen van haarverlies. Onze activiteiten omvatten haartransplantatie, haarboosters, nazorg en onderzoek naar nieuwe technologieën.

landing dhi

Direct Hair Implantation (DHI)

Deze methode wordt ook wel de “haarsparende” of “ongeschoren” methode genoemd.

Hierbij hoeft het ontvangstgebied niet te worden geschoren (om kleine incisies te maken voor de kanalen), omdat er in dit geval met het DHI implanter device wordt gewerkt.

Lees meer >

saffier fue behandeling

Saffier FUE haartransplantatie

De Saffier Folliculaire Unit Extractie (FUE) behandelmethode is door het gebruik van de speciale saffier mesjes op dit moment de meest geavanceerde en minst invasieve behandeling om de FUE haartransplantatie op succesvolle wijze uit te voeren. Wij hebben veel ervaring met deze methode en naar eigen inzicht verder geïnnoveerd

Lees meer >

haartransplantatie delf kliniek

De juiste keuze van haarkliniek

Met zoveel keuze op internet is het best moeilijk om een weloverwogen keuze te maken bij het kiezen van de beste haartransplantatie methode en de juiste haarkliniek. Duidelijke en eerlijke communicatie vormt de kern van een succesvolle behandeling en een tevreden patiënt. Daarom staat bij ons betrouwbaarheid en transparantie centraal. U kunt rekenen op heldere informatie over het behandelingsproces en realistische verwachtingen met betrekking tot de resultaten.

Ons doel is om u door elke stap van het proces te begeleiden, zodat u met vertrouwen de juiste keuze maakt.

beste haartransplantatie kliniek

De juiste keuze voor uw haartransplantatie

Nadat we uw wensen duidelijk hebben, beoordelen we welk type haartransplantatie het meest geschikt is voor u. Hierbij houden we rekening met de groeirichting van uw haar, de positie van de kruin en of de haardichtheid goed past bij de rest van uw haar. Op basis van deze factoren bepalen we gezamenlijk het best haalbare resultaat na een haartransplantatie.

Eendaagse haartransplantatie behandelingen door ons gespecialiseerde team

Onze haartransplantatiebehandelingen zijn poliklinisch en vinden plaats in onze professioneel ingerichte operatiekamers. Ons ervaren team werkt efficiënt samen, waardoor we de behandeling zo kort en comfortabel mogelijk kunnen maken, zonder concessies te doen aan kwaliteit.

Meer op YouTube >

haartransplantatie kliniek nederland

Maximaal resultaat met minimaal aantal haarfollikels

Na het oogsten worden de grafts geanalyseerd en, indien nodig, gescheiden in individuele haren. Dit stelt ons in staat om tot wel drie keer zoveel haren te verkrijgen uit uw donorgebied in vergelijking met het aantal geoogste grafts. Door deze techniek te hanteren, kunnen we het eindresultaat van een haartransplantatie maximaliseren, zonder onnodige uitputting van het kostbare donorgebied.

Uw haarfollikels (grafts) worden uiteraard met uiterste zorg behandeld en bewaard in een door ons ontwikkelde conserveringsvloeistof. Hierdoor blijven de haarfollikels in optimale conditie, waardoor ze sterker en beter bruikbaar zijn voor implantatie, wat bijdraagt aan een sneller herstelproces.

Gebruik maken van alternatief donorgebied

Als haarkliniek zijn wij gespecialiseerd in de techniek waarbij donorharen uit een alternatief donorgebied gebruikt kan worden. Het haar dat we daarvoor gebruiken, kan afkomstig zijn uit borsthaar (uit de borststreek) of baardhaar (specifiek het gebied onder de kin).

De geoogste haarfollikels uit het alternatieve donorgebied wordt vervolgens gecombineerd met donorhaar van de achterzijde van het hoofd. Deze techniek is van toepassing wanneer het reguliere donorgebied op uw achterhoofd (de haarkrans) niet voldoende gezonde grafts bevat om de gewenste haartransplantatie volledig uit te voeren. Hierdoor zijn we in staat om patiënten met een beperkt donorgebied toch succesvol te helpen.

haarkliniek alternatieve donorlocatie

Een sneller genezingsproces na uw haartransplantatie

Wij minimaliseren het risico op littekenvorming door gebruik te maken van de dunst mogelijke chirurgische boortjes. Daarnaast passen we tijdens de haartransplantatie een receptorbehandeling toe, wat de wondgenezing versnelt en zwellingen helpt voorkomen. Wij zien daardoor dat onze patiënten veel sneller herstellen en daar weer deel kunnen nemen aan hun reguliere bezigheden.

Meer op YouTube >

Reconstructie van uw haar na een onjuist uitgevoerde haartransplantatie

Regelmatig ontvangen we mensen die elders al een haartransplantatie hebben ondergaan maar ontevreden zijn over het eindresultaat. Dit kan verschillende oorzaken hebben, zoals een te lage haardichtheid, een asymmetrische haarlijn of het gebruik van meervoudige grafts in de voorste haarlijn (wat een harde en onnatuurlijke haarlijn veroorzaakt).

Wij zijn als haarkliniek gespecialiseerd in het uitvoeren van complexe haarreconstructies en hebben daarin onze expertise opgebouwd. Wij zijn daardoor in staat om correcties toe te passen met een bevredigend resultaat. Dus, als u twijfels heeft over een eerdere haartransplantatie of als u er zeker van bent dat er iets is misgegaan, kunnen we na een grondige haaranalyse advies geven over de oplossing.

haarkliniek delft

Haartransplantatie voor voller hoofdhaar

Worstelt u met haarverlies? Verlangt u weer naar een mooie, volle bos haar? Een haartransplantatie kan uw uiterlijk en zelfvertrouwen een geweldige boost geven.

Bij Hairtec Haarkliniek begrijpen we de uitdagingen van een kaler wordend hoofdhaar. Daarom bieden we gespecialiseerde haartransplantatie behandelingen die dit probleem definitief kunnen verhelpen.

Een permanente oplossing

Een haartransplantatie is een ingreep waarbij gezonde haarzakjes van de donor-haarzone worden overgeplaatst naar de kale of dunnere zones op het hoofd. Deze procedure lost haarverlies permanent op, omdat de getransplanteerde haren van nature resistent zijn tegen verder uitvallen.

Een haartransplantatie is daarmee een bewezen methode die al honderdduizenden mannen en vrouwen wereldwijd heeft geholpen hun vertrouwen en positieve zelfbeeld te herstellen. De haartransplantatie geeft een jeugdige, energieke uitstraling terug die u eerder verloren was.

Geavanceerde technieken

Bij Hairtec bieden we de nieuwste en meest geavanceerde haartransplantatie methoden, zoals de Direct Hair Implantation (DHI) en de Saffier FUE techniek. Deze minimaal invasieve behandelingen creëren een volkomen natuurlijke haarlijn en -dichtheid, met vrijwel onzichtbare littekentjes en een versneld herstel na de ingreep.

landing dhi

Onze jarenlange ervaring en voortdurende innovatie op technisch vlak, evenals onze strikte kwaliteitseisen, stellen ons in staat de beste, meest natuurlijk ogende resultaten te behalen die nauwelijks van echt haar te onderscheiden zijn.

Professionele begeleiding

Ons team van gecertificeerde, hooggekwalificeerde specialisten begeleidt u door het volledige traject. Van de eerste uitvoerige consultatie tot de nazorgfase na uw haartransplantatie.

We nemen ruim de tijd voor een persoonlijk adviesgesprek om uw specifieke situatie en wensen in detail te bespreken. Zo kunnen we een behandelplan volledig op maat samenstellen voor het optimale eindresultaat dat perfect bij u past en uw verwachtingen overtreft.

Een oplossing op maat

Of u nu een vollere haarbos wenst, littekenweefsel wilt camoufleren, wenkbrauwen reconstrueren of streeft naar een vollere baard, onze expertise dekt allerlei toepassingen. We vinden altijd een doeltreffende, natuurlijk ogende oplossing die naadloos aansluit op uw persoonlijke behoeften en wensen. Vertel het ons tijdens het uitgebreide adviesgesprek.

Waarom u voor Hairtec kiest


Bij Hairtec staat uw tevredenheid voorop. Daarom bieden we een levenslange groeigarantie op de getransplanteerde haren. Zo geniet u jarenlang zonder zorgen van uw volle, natuurlijke hoofdhaar. Ons doel is een natuurlijke haarlijn en -dichtheid die uw uitstraling en zelfverzekerdheid maximaal versterken. Dankzij onze verfijnde transplantatie technieken verloopt het herstel comfortabel en snel. Vaak ziet u al na 10 dagen de eerste indrukwekkende resultaten!
Daarnaast presenteren we volledig transparant een all-in prijs voor het hele traject, zonder verborgen kosten.

Opnieuw een volle bos haar

Droomt u van een volle haardos zoals in uw jongere jaren? Onze missie is dat u zich na de behandeling zelfverzekerder, stralender en energieker voelt met uw nieuwe look.

Onze deskundigen bespreken graag alle mogelijkheden en behandelopties voor uw specifieke situatie. Ontdek hoe een haartransplantatie bij Hairtec uw leven kan veranderen met een voller, natuurlijk hoofdhaar waar u jarenlang trots op kunt zijn.

Bij Hairtec krijgt u een tweede kans om een eerste indruk te maken! Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact op voor een vertrouwelijk, vrijblijvend adviesgesprek.

Veelgestelde vragen