Haartransplantatie

Hieronder vindt u meer uitleg over onze werkwijze bij uw haartransplantatie

Paul_LB
2024-03-01
Erg professioneel geholpen en super tevreden met het resultaat (inmiddels 1 jaar geleden de behandeling ondergaan en net de laatste controle gehad)... Ik kan niets anders dan Hairtech van harte aanbevelen,👍
Fred Goossens
2024-02-24
Ik wil hierbij graag mijn positieve beeld delen over mijn ervaring met Hairtec. Na een zoektocht op internet heb ik mijn keuze beperkt tot drie haarklinieken die ik heb bezocht. Hairtec was de eerste die ik heb bezocht en na de andere twee gesproken te hebben merkte ik dat mijn voorkeur bij hen lag. Veel duidelijkere uitleg, clean omgeving en heel vriendelijk personeel. Dat gevoel werd op de dag van mijn behandeling verder versterkt. Ik heb mijn inhammen laten opvullen en gekozen voor de niet-scheren manier. Daardoor heb ik mijn haar bovenop behouden en kon ik na een aantal dagen weer gewoon aan alles meedoen. Al met al een positieve belevenis die ik graag deel met lotgenoten die nog aan het oriënteren zijn. Mijn advies is om minimaal de moeite te doen om langs te gaan en beslis daarna of ik gelijk heb ;)
Gavin Fry
2024-02-21
8 months ago I underwent a DHI transplant at Hairtec and I am really pleased with the results. What really made Hairtec stand-out from other clinics was their customer focus and going out of their way to do everything possible to suit my needs. I had to move the date of my treatment at the last minute due to my wife giving birth and the team facilitated me by moving my treatment date to a Saturday and opening the clinic specially for for me. The post-treatment care was comprehensive and regular and I always felt my questions and concerns were addressed along the way. As a final point, what is most impressive (in my opinion), is the knowledge and expertise of the team really made me feel that I was in good hands for the entire duration of the pre&post treatment.
Jordy L'Amie
2024-02-19
Ik geef 5 sterren omdat ik heel erg goed geholpen ben en zeer tevreden ben met het resultaat zou het zeker iedereen aan raden en inmiddels al paar door verwezen naar de hairtec kliniek
johnny veen
2024-02-07
Ik ben zeer tevreden over Hairtec. De kliniek is netjes en je wordt goed geholpen. Aanrader
Thom van Berkel
2024-02-05
Zeer kundig personeel en een eerlijk, onderbouwt verhaal (zowel advies als uitkomst). In alle fases van het traject (intake, behandeling en nazorg) verloopt de communicatie prettig. Ik zou Hairtec zeker aanbevelen.
B. H.
2024-02-05
Onwijs blij met het resultaat, ongekend mooi geworden. Had dit nooit durven dromen. Zeer professioneel team, leggen het proces zeer duidelijk uit en zorgen dat je op de dag van de behandeling je erg op je gemak voelt. Hairtec raad ik iedereen aan.

Voor & Na

Hier ziet u enkele voorbeelden. Op onze Voor & Na pagina kunt u meer voorbeelden zien.

Klik hier voor meer Voor & Na voorbeelden >

Meer op Instagram >

Haartransplantatie behandelingen

Hairtec is gespecialiseerd in het herstellen van haarverlies. Onze activiteiten omvatten haartransplantatie, haarboosters, nazorg en onderzoek naar nieuwe technologieën.

landing dhi

Direct Hair Implantation (DHI)

Deze methode wordt ook wel de “haarsparende” of “ongeschoren” methode genoemd.

Hierbij hoeft het ontvangstgebied niet te worden geschoren (om kleine incisies te maken voor de kanalen), omdat er in dit geval met het DHI implanter device wordt gewerkt.

Lees meer >

saffier fue behandeling

Saffier FUE haartransplantatie

De Saffier Folliculaire Unit Extractie (FUE) behandelmethode is door het gebruik van de speciale saffier mesjes op dit moment de meest geavanceerde en minst invasieve behandeling om de FUE haartransplantatie op succesvolle wijze uit te voeren. Wij hebben veel ervaring met deze methode en naar eigen inzicht verder geïnnoveerd

Lees meer >

haartransplantatie delf kliniek

De juiste keuze van haarkliniek

Met zoveel keuze op internet is het best moeilijk om een weloverwogen keuze te maken bij het kiezen van de beste haartransplantatie methode en de juiste haarkliniek. Duidelijke en eerlijke communicatie vormt de kern van een succesvolle behandeling en een tevreden patiënt. Daarom staat bij ons betrouwbaarheid en transparantie centraal. U kunt rekenen op heldere informatie over het behandelingsproces en realistische verwachtingen met betrekking tot de resultaten.

Ons doel is om u door elke stap van het proces te begeleiden, zodat u met vertrouwen de juiste keuze maakt.

beste haartransplantatie kliniek

De juiste keuze voor uw haartransplantatie

Nadat we uw wensen duidelijk hebben, beoordelen we welk type haartransplantatie het meest geschikt is voor u. Hierbij houden we rekening met de groeirichting van uw haar, de positie van de kruin en of de haardichtheid goed past bij de rest van uw haar. Op basis van deze factoren bepalen we gezamenlijk het best haalbare resultaat na een haartransplantatie.

Eendaagse haartransplantatie behandelingen door ons gespecialiseerde team

Onze haartransplantatiebehandelingen zijn poliklinisch en vinden plaats in onze professioneel ingerichte operatiekamers. Ons ervaren team werkt efficiënt samen, waardoor we de behandeling zo kort en comfortabel mogelijk kunnen maken, zonder concessies te doen aan kwaliteit.

Meer op YouTube >

haartransplantatie kliniek nederland

Maximaal resultaat met minimaal aantal haarfollikels

Na het oogsten worden de grafts geanalyseerd en, indien nodig, gescheiden in individuele haren. Dit stelt ons in staat om tot wel drie keer zoveel haren te verkrijgen uit uw donorgebied in vergelijking met het aantal geoogste grafts. Door deze techniek te hanteren, kunnen we het eindresultaat van een haartransplantatie maximaliseren, zonder onnodige uitputting van het kostbare donorgebied.

Uw haarfollikels (grafts) worden uiteraard met uiterste zorg behandeld en bewaard in een door ons ontwikkelde conserveringsvloeistof. Hierdoor blijven de haarfollikels in optimale conditie, waardoor ze sterker en beter bruikbaar zijn voor implantatie, wat bijdraagt aan een sneller herstelproces.

Gebruik maken van alternatief donorgebied

Als haarkliniek zijn wij gespecialiseerd in de techniek waarbij donorharen uit een alternatief donorgebied gebruikt kan worden. Het haar dat we daarvoor gebruiken, kan afkomstig zijn uit borsthaar (uit de borststreek) of baardhaar (specifiek het gebied onder de kin).

De geoogste haarfollikels uit het alternatieve donorgebied wordt vervolgens gecombineerd met donorhaar van de achterzijde van het hoofd. Deze techniek is van toepassing wanneer het reguliere donorgebied op uw achterhoofd (de haarkrans) niet voldoende gezonde grafts bevat om de gewenste haartransplantatie volledig uit te voeren. Hierdoor zijn we in staat om patiënten met een beperkt donorgebied toch succesvol te helpen.

haarkliniek alternatieve donorlocatie

Een sneller genezingsproces na uw haartransplantatie

Wij minimaliseren het risico op littekenvorming door gebruik te maken van de dunst mogelijke chirurgische boortjes. Daarnaast passen we tijdens de haartransplantatie een receptorbehandeling toe, wat de wondgenezing versnelt en zwellingen helpt voorkomen. Wij zien daardoor dat onze patiënten veel sneller herstellen en daar weer deel kunnen nemen aan hun reguliere bezigheden.

Meer op YouTube >

Reconstructie van uw haar na een onjuist uitgevoerde haartransplantatie

Regelmatig ontvangen we mensen die elders al een haartransplantatie hebben ondergaan maar ontevreden zijn over het eindresultaat. Dit kan verschillende oorzaken hebben, zoals een te lage haardichtheid, een asymmetrische haarlijn of het gebruik van meervoudige grafts in de voorste haarlijn (wat een harde en onnatuurlijke haarlijn veroorzaakt).

Wij zijn als haarkliniek gespecialiseerd in het uitvoeren van complexe haarreconstructies en hebben daarin onze expertise opgebouwd. Wij zijn daardoor in staat om correcties toe te passen met een bevredigend resultaat. Dus, als u twijfels heeft over een eerdere haartransplantatie of als u er zeker van bent dat er iets is misgegaan, kunnen we na een grondige haaranalyse advies geven over de oplossing.

haarkliniek delft

Veelgestelde vragen